Waarom Apple Een Stylus Uitbracht Toen Steve Jobs Ze Haatte?

Inhoudsopgave:

Waarom Apple Een Stylus Uitbracht Toen Steve Jobs Ze Haatte?
Waarom Apple Een Stylus Uitbracht Toen Steve Jobs Ze Haatte?

Video: Waarom Apple Een Stylus Uitbracht Toen Steve Jobs Ze Haatte?

Video: Waarom Apple Een Stylus Uitbracht Toen Steve Jobs Ze Haatte?
Video: Steve Jobs hated the stylus. Here's why Apple brough... 2024, April
Anonim

Tijdens de presentatie van de eerste iPhone in 2007 riep Steve Jobs uit: "Wie heeft deze stylus nodig?". Uit de context van de daaropvolgende toespraak was het duidelijk dat hij dit ding nutteloos vond. Deze stick vervult geen belangrijke functies en gaat vaak verloren. Waarom Apple weer is teruggekeerd naar de stylus en de Apple Pencil de nutteloze stick is die Steve aanspoorde om op te geven, lees je in dit artikel.

Waarom Apple een stylus uitbracht toen Steve Jobs ze haatte?
Waarom Apple een stylus uitbracht toen Steve Jobs ze haatte?

Wat is een stylus

In 2007 was de stylus een stok (Latin Stylus) van plastic, die nauwkeurig kan worden geraakt op kleine interface-elementen op het scherm van mobiele apparaten. De technologie stond niet toe dat een vinger op de kleine knop op het scherm drukte, dus een apart hulpmiddel met een dunne punt was vereist.

In de nieuwe iPhone is het scherm gemaakt met meer geavanceerde technologie. Bovendien ondersteunde het MultiTouch. Op het display kon je 2 of meer elementen tegelijk indrukken, wat meteen gewaardeerd werd door de game-ontwikkelaars. Het is duidelijk dat de stylus maar op één punt kon drukken, en het bleek nutteloos te zijn. De gebruiker moest constant de stick opzij leggen en de mobiele telefoon met zijn vingers bedienen.

Het was de mogelijkheid om alleen met de smartphone rond te komen met je eigen hand die alle apparaten overbodig maakte. De gebruiker beheert comfortabel gesprekken in de metro, bus of tijdens het rijden.

Hoe Apple Pencil anders is

Het doel van deze tool is anders. Het werkt als een potlood. De drukkracht verandert de dikte van de lijn op het scherm. Deze gegevens zijn beschikbaar voor ontwikkelaars van applicaties en mobiele grafische editors en kunnen afhankelijk van de context anders worden verwerkt. In Pen2Bow wordt bijvoorbeeld een Apple-potlood gebruikt om het spelen van de cello te simuleren.

De kans dat je Apple Pencil verliest, blijft bestaan. Er is geen ruimte voor in de slanke behuizing van de tablet. Gebruikers kunnen geadviseerd worden om speciale covers en stands te gebruiken. Ze worden aangeboden door externe fabrikanten, waarmee u een beetje kunt besparen en kunt profiteren van hun niet-standaard ideeën. Met name de Apple Pencil Stand van Moxiware helpt het potlood bij het opladen van de batterij.

Is de Apple Pencil een stylus?

De tool die Jobs in 2007 voorstelde te verlaten, is niet eenduidig. Dit is meer een potlood dan een stok om op het scherm te drukken. Om deze reden is de tool populair onder kunstenaars die graag met de hand aantekeningen maken. Die. het stelt de gebruiker in staat en maakt zijn leven gemakkelijker. Het enige nadeel van de Apple Pencil ten opzichte van de stylus is de noodzaak om de batterij van tijd tot tijd op te laden.

Stylus kon maar één probleem oplossen: op kleine knoppen drukken, interface-elementen op het scherm. De behoefte eraan verdween in 2007. Touchscreen-technologie evolueert voortdurend en dunne sticks zijn niet langer nodig voor het werk. Nu kan mobiel worden bestuurd zonder enige aanpassingen en hulpmiddelen.

Het is dus onmogelijk om te beweren dat Apple 10 jaar geleden is teruggekeerd met de terugkeer van Pencil. De ideeën van Jobs leven en winnen!

Aanbevolen: