Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Veel mobiele operators bieden een service voor het overboeken van geld van het ene nummer naar het andere binnen het netwerk. Dit is best handig als u niet in de gelegenheid bent om uw account aan te vullen, maar u moet wel een heel belangrijk telefoontje plegen.

Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon
Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Maak geld over naar uw mobiele telefoonrekening als u een MTS-operator heeft. Deze operator heeft geografische beperkingen voor het overboeken van geld naar de telefoon. Deze service is alleen beschikbaar voor abonnees van de regio's Moskou, Moskou, Ivanovo, Vladimir, Kostroma, Kaluga, Ryazan, Tambov, Smolensk, Tver, Yaroslavl en Tula.

Stap 2

Activeer de dienst "Internet Assistant" om geld over te kunnen schrijven naar uw MTS-account. Ga hiervoor naar de website en registreer u in het systeem www.mts.ru/login.aspx. Om geld naar de rekening over te schrijven, stuurt u een sms-bericht naar het systeemnummer 9060 in de notatie "Nummer van de ontvanger" "Bedrag" "Systeemtoegangswachtwoord", bijvoorbeeld 9168888888 15 8888. Zorg ervoor dat u spaties tussen de cijfers plaatst. Je kunt niet meer dan $ 10 per keer overmaken en er moet minimaal $ 3 op je rekening blijven staan.

Stap 3

Gebruik de service voor het overboeken van geld in het Beeline-netwerk. Om dit te doen, kiest u de volgende opdracht vanaf de telefoon: * 145 * 9098888888 * 150 #, waarbij 145 de systeemopdracht is voor het uitvoeren van de overdracht; 9098888888 - het telefoonnummer van de abonnee naar wie u geld wilt overboeken naar de rekening; 150 - overboekingsbedrag.

Stap 4

Druk na het kiezen op de belknop. Vervolgens ontvangt u een bevestigingscode, die u ook moet intoetsen in het formaat * 145 * Bevestigingscode #. Daarna wordt het geld overgemaakt. Binnen een dag kunt u niet meer dan 1500 roebel overmaken. Op dit moment moet er ten minste 60 roebel op uw account blijven staan. Het interval tussen twee verzoeken om geldovermakingen is twee minuten.

Stap 5

Maak geld over naar de telefoon van de operator "Megafon". Hiervoor kiest u vanaf uw gsm de volgende combinatie: * 133 * "Voer het overschrijvingsbedrag in" * "Voer het abonneenummer in" # en klik vervolgens op de belknop. De overdracht is binnen enkele minuten voltooid. Als u overstapt naar een telefoonrekening van een andere operator, ontvangt u een sms-bericht met een bevestigingscode die u moet invoeren om de overboeking te voltooien.

Aanbevolen: