Hoeveel Geld Kan Er Per Dag Van Een VTB-kaart Worden Opgenomen

Hoeveel Geld Kan Er Per Dag Van Een VTB-kaart Worden Opgenomen
Hoeveel Geld Kan Er Per Dag Van Een VTB-kaart Worden Opgenomen

Video: Hoeveel Geld Kan Er Per Dag Van Een VTB-kaart Worden Opgenomen

Video: Hoeveel Geld Kan Er Per Dag Van Een VTB-kaart Worden Opgenomen
Video: Как нас дурят в банке ВТБ 24, навязывая страховку 2024, April
Anonim

Elke bankkaart uitgegeven door VTB24 bank heeft een bepaalde limiet voor het opnemen van contant geld. Elk type kaart heeft zijn eigen limiet, dus het is niet verwonderlijk dat veel mensen die besluiten om gebruik te gaan maken van de diensten van deze specifieke bank, zich afvragen hoeveel geld er per dag van een VTB-kaart kan worden opgenomen.

Hoeveel geld kan er per dag van een VTB-kaart worden opgenomen
Hoeveel geld kan er per dag van een VTB-kaart worden opgenomen

VTB24 Bank geeft drie hoofdtypen kaarten uit: Klassiek (klassiek), Goud (goud) en Platina (platina). Klassieke kaarten hebben de laagste limiet voor geldopname en platina-kaarten hebben de hoogste. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat hoe hoger de status van de kaart, hoe duurder de jaarlijkse service. Het is vermeldenswaard dat voor sommige soorten kaarten voor elke klant de bank in overleg persoonlijke limieten kan instellen. Wat betreft geldopnames per dag voor debetkaarten, kunnen houders van standaard- en klassieke kaarten elke 24 uur 100.000 roebel opnemen bij een geldautomaat, op het bankkantoor - precies hetzelfde bedrag echter houders van Visa Classic, MasterCard Standard, VTB24 - Transaero Visa Classic, een klassieke VTB24-salariskaart, dezelfde 100.000 roebel kan ook per dag aan een geldautomaat worden opgenomen, maar drie keer meer op het bankkantoor, namelijk 300.000 roebel. Alle houders van gouden debetkaarten hebben de mogelijkheid om 200.000 roebel per dag op te nemen bij een geldautomaat, en iets meer dan een half miljoen aan de kassa van het kantoor, namelijk 600.000 roebel. Als u een vrij groot bedrag gaat opnemen, kunt u natuurlijk beter het kantoor van de bank gebruiken en daar de operatie uitvoeren, aangezien de geldautomaat niet meer dan 40 biljetten per keer uitdeelt. Mee eens, het is niet erg handig om bijvoorbeeld een bedrag van 250.000 roebel op te nemen, op voorwaarde dat de geldautomaat slechts duizendste biljetten uitgeeft.

Voor creditcards van VTB24 Bank gelden de volgende limieten:

- houders van klassieke VTB24-kaarten per dag kunnen honderdduizend roebel opnemen bij een geldautomaat en driehonderdduizend roebel in de kantoren van de bank.

- houders van VTB24-gouden kaarten (ze dragen het goudmerk) hebben de mogelijkheid om 200.000 roebel op te nemen bij een geldautomaat en 600.000 roebel op het bankkantoor (dit is een van de meest populaire soorten kaarten van de afgelopen twee jaar).

- houders van platina-kaarten, waaronder "VTB24 - Russian Railways" Visa Platinum en "VTB24 - Yakutia" kunnen 300.000 roebel van een kaart opnemen bij een geldautomaat per dag en 1.000.000 roebel in een kantoor.

VTB24 Bank heeft ook een limiet op het opnemen van contant geld per maand. Om precies te zijn, houders van klassieke kaarten kunnen een bedrag van maximaal één miljoen roebel per maand opnemen, houders van een gouden kaart - twee miljoen en houders van platina-kaarten - drie miljoen.

Uit het voorgaande kunnen we concluderen dat u van klassieke kaarten een bedrag van 100 tot 300 duizend per dag kunt opnemen, afhankelijk van de plaats van opname, van goud - van 200 tot 600 duizend en van platina - van 300 duizend tot een miljoen.

Onlangs zijn er gevallen geweest waarin de houder bij het opnemen van contant geld de mogelijkheid heeft om slechts 10.000 van de beperkte te ontvangen, bijvoorbeeld 100.000. In de meeste gevallen kan deze situatie alleen worden opgelost door contact op te nemen met een van de bankfilialen. Dit is natuurlijk erg onhandig, maar toch, houd er rekening mee dat hoewel de voorwaarden en regels voor het opnemen van contant geld voor elke kaart zijn voorgeschreven, de bank het recht behield om beperkingen in te stellen voor het opnemen van geld tot 10.000 roebel, maar deze informatie alleen geldt voor "creditcards" …

Aanbevolen: