Hoe Kan Een Mobiele Telefoon Worden Afgetapt In

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Een Mobiele Telefoon Worden Afgetapt In
Hoe Kan Een Mobiele Telefoon Worden Afgetapt In

Video: Hoe Kan Een Mobiele Telefoon Worden Afgetapt In

Video: Hoe Kan Een Mobiele Telefoon Worden Afgetapt In
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Luisteren naar gesprekken op een mobiele telefoon is veel gemakkelijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Dit kan door bijna iedereen worden gedaan, met bepaalde informatie en speciale apparaten. Daarom is het niet de moeite waard om persoonlijke details of geheimen op een mobiele telefoon te vertellen.

Hoe kan een mobiele telefoon worden afgetapt in 2017
Hoe kan een mobiele telefoon worden afgetapt in 2017

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste apparaat van het mobiele netwerk is het communicatiecentrum. De overdracht van spraakgegevens wordt uitgevoerd met behulp van de uitzending van een radiosignaal in de ether. In overeenstemming met de normen van de moderne wetgeving werken alle operators van het mobiele netwerk in strikt aangewezen frequentiebereiken.

Stap 2

Het is niet moeilijk om het frequentiebereik van deze of gene operator vast te stellen. Deze informatie is te vinden op internet. Het is nog gemakkelijker om een radioapparaat te vinden dat overeenkomt met deze frequentie. De laatste stap is het afstellen van het luisterapparaat op het gewenste bereik, zodat telefoongesprekken als een gewone radio kunnen worden beluisterd.

Stap 3

Helaas worden volgens statistieken zelfs schijnbaar betrouwbare coderingsalgoritmen binnen enkele minuten gekraakt door ervaren specialisten met behulp van een gewone computer.

Stap 4

De lijst met de meest voorkomende apparaten voor het luisteren naar mobiele telefoons omvat:

- zelfgemaakte apparaten (soms worden gewone gsm-modems aangepast voor afluisterapparatuur);

- speciale apparaten voor de implementatie van radio-intelligentie;

- technische middelen die worden gebruikt om operationele zoekactiviteiten uit te voeren.

Stap 5

Het is ook vermeldenswaard dat het bijna onmogelijk is om het afluisteren van een mobiele telefoon op te merken. De link verandert niet, er worden geen tekens op het display weergegeven. Luisteren naar een gesprek wordt lastig als het onderwerp in beweging is tijdens een telefoongesprek. Het is erg moeilijk om de frequentie van de mobiele telefoon in te stellen als de telefoon hoogwaardige coderingsprogramma's heeft.

Aanbevolen: