Hoe Stuur Je Gratis MMS Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis MMS Naar Beeline
Hoe Stuur Je Gratis MMS Naar Beeline

Video: Hoe Stuur Je Gratis MMS Naar Beeline

Video: Hoe Stuur Je Gratis MMS Naar Beeline
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Beeline" heeft een dienst voor het onbeperkt verzenden van MMS-berichten. Het gaat uit van een abonnementsprijs van 60 roebel per maand, maar u kunt maximaal 300 berichten per dag verzenden. Bij actief gebruik kunt u met deze service tot 59.400 roebel per maand besparen (ervan uitgaande dat één bericht 6, 6 roebel en 30 dagen per maand kost).

Hoe stuur je gratis MMS naar Beeline
Hoe stuur je gratis MMS naar Beeline

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon een lokale Beeline-simkaart heeft. Controleer ook of de MMS-service is geconfigureerd in het apparaat. Zo niet, open dan het SIM-menu en selecteer het item "Mijn Beeline" - "Instellingen. telefoon "-" MMS ". Nadat u een bericht met instellingen hebt ontvangen, opent u het, voert u het wachtwoord 1234 in en als het niet werkt - 12345. Schakel uw telefoon uit en weer in en stuur vervolgens een gratis leeg bericht naar 000. Wacht op een antwoord.

Stap 2

Om de service van onbeperkt MMS-verzending te activeren, belt u het nummer 0674093661. Vanaf dit moment wordt een abonnementsgeld van 2 roebel per dag van uw telefoonrekening afgeschreven. Het is beter om de service pas de volgende dag te gebruiken.

Stap 3

Voer het USSD-commando * 106 # in en u zult ontdekken hoeveel gratis MMS u vandaag nog kunt verzenden. In de periode van 00:00 tot 04:00 mag deze informatie niet getoond worden. Dit betekent dat de dienst voor de vorige dag al is beëindigd, en voor degenen die zijn gekomen, deze nog niet is begonnen (en het abonnementsgeld voor hen is nog niet in rekening gebracht). Stuur tijdens deze periode niemand MMS - ze worden op de gebruikelijke manier in rekening gebracht.

Stap 4

Als de dienst is geactiveerd, kunt u overdag tot 300 gratis mms'en verzenden naar abonnees van zowel Beeline als andere lokale GSM-operators, evenals e-mailadressen. De dienst is niet van toepassing op berichten die worden verzonden naar viercijferige nummers, naar telefoons in het buitenland en ook niet op gewone sms-berichten. Ook MMS wordt op sommige feestdagen betaald.

Stap 5

Als je de dienst wilt deactiveren, bel dan het nummer 0674090170. Daarna wordt de uitgaande MMS zoals gewoonlijk in rekening gebracht.

Stap 6

Als je verbonden bent met een postpaid-tarief, zijn de servicevoorwaarden en de manieren van aansluiten en loskoppelen anders. Houd er ook rekening mee dat bij roaming GPRS-verkeer voor uitgaande en inkomende MMS tegen zeer hoge tarieven in rekening wordt gebracht.

Aanbevolen: