Hoe Het Beeldscherm Uit Te Breiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeldscherm Uit Te Breiden?
Hoe Het Beeldscherm Uit Te Breiden?

Video: Hoe Het Beeldscherm Uit Te Breiden?

Video: Hoe Het Beeldscherm Uit Te Breiden?
Video: Setting up a multi-screen display in Windows 10 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers zijn niet tevreden met het beeld dat door hun monitor wordt verzonden. Iedereen lost dit probleem op zijn eigen manier op. U kunt een andere monitor kopen, een bestaande aanpassen of een ander apparaat aansluiten in plaats van de monitor.

Hoe het beeldscherm uit te breiden?
Hoe het beeldscherm uit te breiden?

Het is nodig

videosignaaltransmissiekabel

instructies:

Stap 1

Probeer eerst het beeldscherm te verbreden door de resolutie te verhogen. Doorgaans kunt u met deze methode meer schermruimte vastleggen. Open in Windows Seven het Configuratiescherm en selecteer Vormgeving en persoonlijke instellingen. Open nu het menu "Beeldscherm" en navigeer naar het item "Schermresolutie aanpassen" in de linkerkolom.

Stap 2

Stel een hogere waarde in in het menu "Schermresolutie". Deze methode heeft verschillende nadelen: verslechtering van de kwaliteit van het beeld dat door de monitor wordt verzonden en een afname van de vernieuwingsfrequentie van het scherm. Ben je niet tevreden met het resultaat, sluit dan een extra monitor aan. Als tegenhanger kunt u een lcd- of plasma-tv gebruiken.

Stap 3

Sluit een andere monitor of tv aan op de tweede connector van je videokaart. Dit proces kan zelfs worden uitgevoerd wanneer de systeemeenheid is ingeschakeld. Om een tv aan te sluiten, wordt aanbevolen om connectoren te gebruiken die een digitaal signaal verzenden. Herhaal nu de procedure om het menu met monitorinstellingen te openen.

Stap 4

Klik op de knop "Zoeken" en wacht terwijl het systeem het extra apparaat detecteert. Selecteer nu de afbeelding van de tweede monitor en activeer de functie Maak dit scherm primair. Hierdoor kunt u een tv (monitor van hogere kwaliteit) gebruiken in plaats van een standaardapparaat.

Stap 5

Om het werkgebied aanzienlijk te vergroten, selecteert u de optie Dit scherm uitbreiden. Op een van de monitoren (die secundair is) verdwijnen alle snelkoppelingen en wordt alleen de bureaubladafbeelding weergegeven.

Stap 6

Om de applicatie op het tweede scherm te starten, sleept u deze eenvoudig met de cursor buiten de eerste monitor (links of rechts). Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen om voor beide schermen dezelfde resolutie in te stellen. Anders wordt niet het hele werkgebied op een van de monitoren bezet.

Aanbevolen: