Hoe Kom Je Erachter Wiens Mobiele Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wiens Mobiele Nummer
Hoe Kom Je Erachter Wiens Mobiele Nummer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wiens Mobiele Nummer

Video: Hoe Kom Je Erachter Wiens Mobiele Nummer
Video: ПАНИЧЕСКИЕ АТАКИ. Как накопить энергию и стать сильным. Mu Yuchun. 2024, April
Anonim

Heb je last van vervelende telefoontjes van een onbekend telefoonnummer en wordt je precies op het moment dat je de telefoon opneemt afgebroken? Voor velen een bekende situatie, vooral voor meisjes. Hoe definieer je slecht gefokt incognito?

Hoe kom je erachter wiens mobiele nummer
Hoe kom je erachter wiens mobiele nummer

instructies:

Stap 1

Onthoud dat de meeste manieren om erachter te komen wie de eigenaar is van een mobiel nummer illegaal zijn. Zonder toestemming van de eigenaar van het abonneenummer kunt u officieel geen informatie over hem te weten komen.

Stap 2

Vergeet niet dat alle telecomoperators hun abonneedatabases onderhouden. Als het je lukt om toegang te krijgen tot een van deze databases, dan kun je gemakkelijk alle informatie vinden waarin je geïnteresseerd bent over de eigenaar van het onbekende nummer. Maar het probleem is dat alleen wetshandhavingsinstanties (politie, FSB, FSO, enz.) Of de exploitant zelf het recht hebben om officiële verzoeken om informatie over de abonnee in te dienen. Zoek naar mensen die je kent in deze gebieden. Wie weet kan een kennis van je die bij een telecomoperator of de politie werkt je helpen. Zoek ook naar databases van operators die op de zwarte markt of op internet te koop zijn. In de regel is het niet moeilijk om zo'n basis te verkrijgen, vermenigvuldigd op een ambachtelijke schijf. Maar niemand kan instaan voor de relevantie van informatie over de persoon die u zoekt.

Stap 3

Als u een sms ontvangt van een onbekend nummer en u wilt uzelf niet voorstellen, dan kunt u de ongemanierde abonnee achterhalen. Probeer het nummer dat u hebt geïdentificeerd te bellen vanaf een andere mobiele telefoon. Hoogstwaarschijnlijk zult u na de eerste seconden van het gesprek begrijpen met wie u praat. Als de berichten bedreigend zijn, bewaar ze dan en neem gerust contact op met de politie. Wetshandhavers moeten de abonnee identificeren en een verklarend gesprek voeren.

Stap 4

Neem contact op met een detectivebureau. Rechercheurs die werkzaam zijn bij particuliere recherchebureaus hebben in de regel jarenlange ervaring in de rechtshandhaving en kunnen u helpen met hun oude connecties. Maar houd er rekening mee dat de service niet goedkoop zal zijn, dus weeg vooraf de voor- en nadelen af.

Stap 5

Zoek hulp bij detectivesites. Op internet vind je talloze sites die dit soort diensten aanbieden, zowel betaald als gratis. U verstuurt uw gegevens, betaalt met elektronisch geld of via sms en ontvangt de benodigde informatie. De gemiddelde kosten van dit soort service bedragen ongeveer 200 roebel.

Aanbevolen: