Waar De IPhone Wordt Geback-upt

Inhoudsopgave:

Waar De IPhone Wordt Geback-upt
Waar De IPhone Wordt Geback-upt

Video: Waar De IPhone Wordt Geback-upt

Video: Waar De IPhone Wordt Geback-upt
Video: How To Backup Your iPhone 2024, April
Anonim

Van iPhone-instellingen wordt een back-up gemaakt met iTunes-software. Zodra de software is bijgewerkt, kunnen ze worden gebruikt om verloren gegevens te herstellen. Kopieën zijn ook handig voor het overbrengen van inhoud van het ene apparaat naar het andere.

Waar de iPhone wordt geback-upt
Waar de iPhone wordt geback-upt

instructies:

Stap 1

Met een reservekopie kunt u belangrijke informatie die in de loop der jaren op uw telefoon is verzameld, niet kwijtraken. Soms is het immers niet zo erg om de telefoon zelf kwijt te raken, als wel alle contacten of foto's die in het geheugen zijn opgeslagen. Maar uw verdriet kan aanzienlijk worden verminderd door alles met regelmatige tussenpozen te bewaren en te weten waar de back-upbestanden zich bevinden. Je kunt alles kopiëren: vermeldingen in de planner, contacten op de telefoon, foto- en videobestanden en zelfs gegevens op plastic kaarten. Een reservekopie is een archief dat bijna alle informatie bevat, niet alleen gewone bestanden, maar ook telefooninstellingen die voor u handig waren. Een kopie wordt gebruikt in geval van vervanging van de telefoon, diefstal of verlies, evenals na het flashen van uw apparaat om gegevens te herstellen. Daarom is het zo belangrijk om back-ups te maken telkens wanneer u uw iPhone op iTunes aansluit. Het maken van een back-up naar iCloude gebeurt automatisch wanneer het apparaat is aangesloten op een stroombron, op een Wi-Fi-netwerk of wanneer het is geblokkeerd.

Stap 2

Meestal worden back-ups gemaakt via iTunes. De kopie kan open of met een wachtwoord worden beveiligd. Het wordt opgeslagen in systeemmappen op de harde schijf van uw computer. Als de herstelde iPhone in de instellingen als nieuw is gemarkeerd, start de synchronisatie automatisch en wordt er een nieuwe back-up gemaakt. Afhankelijk van het type besturingssysteem is het pad naar het vereiste archief verschillend. Het Windows-besturingssysteem staat bekend om zijn vrij grote aantal typen. Voor de XP-versie moet u bijvoorbeeld naar de schijf C gaan om het archief te vinden. Ga vervolgens naar het volgende pad: Documents and Settings / gebruikersnaam / Application Data / Apple Computer / MobileSync / Backup. Voor Vista is het begin van het pad vergelijkbaar, maar nadat u naar de gebruikersmap bent gegaan, moet u het pad volgen AppData / Roaming / Apple Computer / MobileSync / Backup. Besturingssystemen Windows 7, 8, 10, het pad is volledig identiek aan Windows Vista.

Stap 3

De back-up is een gewone map waarvan de naam uit 40 tekens bestaat, inclusief cijfers en Engelse letters. Deze map bevat een vrij indrukwekkend aantal bestanden die geen extensie hebben. Elk bestand heeft een naam die ook uit 40 tekens bestaat. Deze back-upbestanden kunnen alleen in iTunes worden geopend. Er zijn gewoon geen andere manieren.

Stap 4

Als je meerdere apparaten hebt met een merknaam "Apple", en je maakt voor elk apparaat tijdig een back-up, dan kan vroeg of laat de vraag ontstaan, welke map op de computer voor welk apparaat. Het antwoord vinden is vrij eenvoudig, omdat u de basisprincipes van programmeren kent. Om dit te begrijpen, moet u het Info.plist-bestand in de lijst zoeken en openen in een teksteditor. De optie om het bestand in een gewoon kladblok te openen is ook geschikt. U krijgt een grote lijst met verschillende tags te zien. U moet een sleuteltag vinden die naar de naam van het product verwijst. Het bevat informatie over het apparaat waarvoor deze back-up is gemaakt. Bijvoorbeeld sleutel Productnaam / sleutel. Onder de regel ziet u de naam van het apparaat ingesloten in de string-functionele tag. Voor het vijfde model zie je bijvoorbeeld een string als deze: string iPhone 5s / string. In een teksteditor worden de tags zelf tussen haakjes geplaatst. In de onderstaande regels ziet u de iOC-versie, het serienummer van het apparaat en de IMEI. Bovendien kunt u in het Info.plist-bestand informatie zien over de datum waarop deze back-up is gemaakt, een identificatienummer, een telefoonnummer en meer.

Stap 5

ITune maakt tijdens het synchronisatieproces een back-up op uw iPhone. In de toekomst kunt u deze kopie gebruiken om de inhoud te herstellen die op het apparaat stond op het moment van synchronisatie. De gekopieerde gegevens kunnen van het ene apparaat naar het andere worden overgedragen. IOS 4 en hoger gebruiken versleutelde back-ups. In dit geval worden ook wachtwoorden en sleutels overgedragen naar nieuwe apparatuur. Als het wachtwoord door de gebruiker is vergeten, moet de software volledig worden hersteld en wanneer iTune wordt gevraagd om het type kopie te selecteren, is het noodzakelijk om "Instellen als nieuw apparaat" te selecteren. Een met een wachtwoord beveiligde iPhone zal u vragen om een wachtwoord in te voeren wanneer deze is verbonden met iTunes. Nadat de gebruiker het wachtwoord heeft ingevoerd, wordt het apparaat herkend als geautoriseerd en is er geen extra wachtwoord vereist voor synchronisatie.

Stap 6

Wanneer u de map met de back-up vindt, is het raadzaam deze naar een andere locatie te verplaatsen. De systeemschijf is immers niet de beste plaats om zulke belangrijke informatie op te slaan. Ten eerste kan deze map tientallen gigabytes wegen en als u deze op de C-schijf bewaart, worden de prestaties van uw computer aanzienlijk verminderd. Als uw besturingssysteem plotseling crasht, verdwijnen de back-upbestanden mee. Om de kwaliteit van het werk op de computer niet te verminderen en het mogelijke verlies van bestanden tot een minimum te beperken, is het de moeite waard om de map met de kopie naar een andere harde schijf of naar een ander gedeelte van de computer te verplaatsen. Maar het is onmogelijk om het op de klassieke manier over te brengen ctrl + c en ctrl + v. Overdracht is alleen mogelijk via symbolische links. Ze worden in het bestandssysteem gevormd in de vorm van een speciaal bestand met alleen een tekstregel, die wordt geïnterpreteerd als het pad naar het gevraagde bestand.

Aanbevolen: