Hoe Een Landhuis In Een Kasteel In Te Richten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Landhuis In Een Kasteel In Te Richten?
Hoe Een Landhuis In Een Kasteel In Te Richten?

Video: Hoe Een Landhuis In Een Kasteel In Te Richten?

Video: Hoe Een Landhuis In Een Kasteel In Te Richten?
Video: De geest van het kasteel / EGF "we zijn er altijd" / deel 2 2024, April
Anonim

Manor is een van de opties om de materiële conditie van de speler in Lineage 2 te verbeteren. Iedereen kan het oppompen van een personage combineren met het maken van winst uit de verkoop van grondstoffen. The Manor is een plant- en oogstsysteem en je hebt er wat startkapitaal en geduld voor nodig.

Hoe een landhuis in een kasteel in te richten?
Hoe een landhuis in een kasteel in te richten?

Het is nodig

Lineage II-klant

instructies:

Stap 1

Ga naar het Chamberlain-menu om het landhuis in te stellen. U kunt de systeemstatus in elke stad zien in het item Seed Status bekijken. Er zijn drie tabbladen in dit venster: instellingen voor fruit, zaden en basisinformatie. Houd dit venster open bij het opzetten van uw landhuis. Schrijf belangrijke informatie over zaden apart op.

Stap 2

Selecteer het tabblad Zaden beheren om de verkoop van zaden in te stellen. Dit venster toont alle zaden die door het kasteel worden geproduceerd. Voor elk type zaad zijn er twee kolommen - de huidige instelling en de instelling voor de volgende dag. Om individuele instellingen toe te passen, klikt u op de regel.

Stap 3

Om de instellingen van vandaag naar de volgende te kopiëren, klikt u op de knop Instellen als vandaag. Stel de verkoopprijs in, evenals het aantal zaden dat beschikbaar is voor verkoop. Hier kunt u ook het maximale aantal zaden instellen dat beschikbaar is voor verkoop. Klik vervolgens op de knop in de rechterbenedenhoek om de instelling van kracht te laten worden. U kunt de instellingen van het landhuis wijzigen van 20.00 uur tot 18.00 uur. Het laatst geverifieerde profiel is van kracht.

Stap 4

Stel de aankoop van fruit in, ga hiervoor naar het tabblad Gewassen beheren. Klik op de knop Bijsnijden bewerken om uw aankoopopties te wijzigen, het aantal, de eenheidsprijs en het aankooptype op te geven. In de linkerbenedenhoek wordt het totale bedrag aangegeven dat nodig is om de landhuizen in het kasteel te onderhouden.

Stap 5

Bevestig vervolgens de instelling voor de dag. Houd er rekening mee dat het geld dat nodig is voor de instellingen in de schatkamer van het kasteel moet zijn op het moment dat de instellingen worden ingevoerd. Leg ze dus vooraf in de Kasteelkluis. Om het landhuis in bedrijf te houden, moet u gewoonlijk twee keer zoveel geld in de schatkist houden als nodig is om het landhuis voor de dag op te zetten. Beter nog, drie keer zoveel, dan wordt het ene deel gereserveerd voor de huidige dag, het andere de volgende dag en het derde als reserve voor aankopen.

Aanbevolen: