Een Claim Indienen Bij MTS

Inhoudsopgave:

Een Claim Indienen Bij MTS
Een Claim Indienen Bij MTS

Video: Een Claim Indienen Bij MTS

Video: Een Claim Indienen Bij MTS
Video: Алиса играет !!! Барби нашла маленького котенка !!! 2024, April
Anonim

Wanneer een consument ontevreden is over de kwaliteit van de geleverde diensten, heeft hij het recht om een klacht in te dienen bij de organisatie die hem bedient. Een MTS-abonnee kan een claim indienen als hij niet helemaal tevreden is over de kwaliteit van mobiele communicatie, internet, verbindingen, betaling voor diensten en andere soorten diensten.

Een claim indienen bij MTS
Een claim indienen bij MTS

instructies:

Stap 1

Als u een claim heeft tegen MTS, dient u allereerst contact op te nemen met de telefoniste van het contactcenter via telefoon 8 800 250 0890 en na te gaan in welke vorm deze of gene klacht moet worden ingediend. Als de abonnee bijvoorbeeld niet tevreden is over de kwaliteit van de mobiele communicatie, wordt hij doorverbonden met een technicus die instructies zal geven over hoe het probleem kan worden opgelost of, als dit niet mogelijk is, een aanvraag voor een claim zal accepteren.

Stap 2

Een schriftelijke claim kan in een gratis vorm worden ingediend, met vermelding van de gegevens over het contract en de abonnee, en vervolgens worden verzonden naar de e-mail van het bedrijf - [email protected]. U kunt ook met haar meekomen naar de showroom van MTS. In zo'n kantoor helpen specialisten bij het opstellen en correct opstellen van een claim.

Stap 3

Het formulier voor het indienen van een claim is ook te vinden op de hoofdwebsite van MTS - www.mts.ru; selecteer de categorie "Help en service", dan - "VIP-privileges", "Individuele service", dan - "Documentvormen". Als gevolg van deze acties komt er een lijst met documenten met de extensie ".doc" beschikbaar. U zou het “Claim”-formulier (030_pretenziya.doc) erin moeten vinden, het op uw pc opslaan en invullen.

Stap 4

Als de vuller een persoon is, moet hij paspoortgegevens invoeren, als een rechtspersoon ook het FIN en informatie over de gemachtigde persoon worden vermeld. Daarna zijn het persoonlijke rekeningnummer en de wijze van terugkoppeling met de abonnee nodig om informatie te krijgen over de genomen beslissing. Een leeg omlijnd vak beschrijft de essentie van de claim.

Stap 5

Als de abonnee een VIP-klant van MTS is, moet het ingevulde document worden verzonden naar het MTS VIP Service Center of naar een persoonlijke manager met één faxnummer: (495) 766-00-80. Elke andere abonnee kan met een ingevuld formulier naar het MTS-kantoor of de winkel komen en een claim indienen.

Aanbevolen: