De Servicegids Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Servicegids Uitschakelen
De Servicegids Uitschakelen

Video: De Servicegids Uitschakelen

Video: De Servicegids Uitschakelen
Video: Volvo S90 Service Light Reset 2017- 2024, April
Anonim

Met de Service-Guide-service van de Megafon-operator kunnen abonnees zelfstandig services activeren / deactiveren, betalingen doen met een bankkaart, hun bonusaccount beheren en nog veel meer. Deze service is echter niet altijd zo noodzakelijk, dus sommige abonnees willen deze uitschakelen.

De servicegids uitschakelen
De servicegids uitschakelen

instructies:

Stap 1

U kunt de dienst in- en uitschakelen in de communicatiewinkels van Megafon of in het Contact Center. Daarnaast is er zo'n dienst als "Verbod op automatische autorisatie Servicegids". U kunt de dienst zelf aansluiten/loskoppelen via de webinterface van het systeem.

Stap 2

U kunt ook de toegang tot het zelfbedieningssysteem "Service Guide" verliezen als u het wachtwoord verkeerd invoert (4 keer - en de toegang wordt geblokkeerd). Om een nieuw wachtwoord te ontvangen, moet u een bericht sturen naar 000110, waarop u een reactie ontvangt met uw nieuwe toegangswachtwoord.

Stap 3

Meer informatie over de Service-Guide service is verkrijgbaar bij de klantenservicekantoren, maar ook bij de verkoopkantoren. Medewerkers van het Contact Center kunnen u ook van informatie voorzien (bel 0500). Hoe u het Centrum kunt bellen vanaf een vaste telefoon, kunt u vinden op de officiële website van de operator door de sectie "Abonnees" en uw regio te selecteren.

Aanbevolen: