Games Zoeken Op De Nokia 5530

Inhoudsopgave:

Games Zoeken Op De Nokia 5530
Games Zoeken Op De Nokia 5530

Video: Games Zoeken Op De Nokia 5530

Video: Games Zoeken Op De Nokia 5530
Video: NOKIA 5530 2009 года, Убийца Айфонов 2024, Mei
Anonim

Nokia 5530 XpressMusic is een praktische smartphone gebaseerd op het platform Symbian 9. Je kunt er veel handige applicaties, programma's en games voor downloaden en installeren.

Games zoeken op de Nokia 5530
Games zoeken op de Nokia 5530

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om het spel in de Nokia 5530 te installeren en correct te laten werken, moet je een bestand in *.sis-indeling downloaden. Dit bestandstype is een uitvoerend programma en is geschikt voor telefoons gebaseerd op het Symbian-platform.

Stap 2

Op de officiële Nokia-website in het gedeelte "Toepassingen" kun je de games downloaden die je leuk vindt voor je telefoon. Zoek naar Nokia 5530 in het sitemenu en selecteer de game die je leuk vindt. Het aanbod aan applicaties op de site is vrij smal, maar de spellen zijn van uitstekende kwaliteit.

Stap 3

U kunt een grote verscheidenheid aan programma's, spelletjes en toepassingen vinden en opslaan op verschillende Nokia-telefoonsites. De site WorldNokia.ru biedt bijvoorbeeld een brede selectie van *.sis-bestanden. Lees een gedetailleerde beschrijving van de games en bekijk echte screenshots van de programma's, waarmee je de kwaliteit en gameplay kunt evalueren. De gedownloade game moet naar je telefoon worden overgebracht en geïnstalleerd.

Stap 4

U kunt ook rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon naar de website WorldNokia.ru gaan en games en applicaties gratis op uw apparaat opslaan. Deze functie is erg handig, omdat je 24 uur per dag toegang hebt tot de bron en het niet moeilijk zal zijn om het gewenste programma op elk moment te vinden.

Stap 5

Als je de game in *.sis-indeling leuk vond, maar je telefoonmodel niet in de lijst met geschikte apparaten staat, probeer hem dan te downloaden en over te zetten naar je telefoon. Misschien had de beheerder geen tijd om uw mobiel aan de lijst toe te voegen. De telefoon kan direct aangeven dat het programma niet geschikt is voor dit model, er verschijnt een bijbehorend icoontje naast het bestand. Als alles in orde is, probeer dan de applicatie te starten, deze werkt mogelijk correct.

Aanbevolen: