Hoe U De Beveiligingscode Kunt Beluisteren Vanaf Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U De Beveiligingscode Kunt Beluisteren Vanaf Uw Telefoon
Hoe U De Beveiligingscode Kunt Beluisteren Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U De Beveiligingscode Kunt Beluisteren Vanaf Uw Telefoon

Video: Hoe U De Beveiligingscode Kunt Beluisteren Vanaf Uw Telefoon
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, Mei
Anonim

Beveiligingscodes worden in verschillende gevallen in mobiele telefoons gebruikt: wanneer de telefoon is geblokkeerd voor een specifieke operator, maar ook bij het beschermen van persoonlijke informatie op de telefoon of simkaart. Het type beveiliging bepaalt de te nemen acties. Als u de bovenstaande soorten codes moet omzeilen, gebruikt u een reeks eenvoudige stappen.

Hoe u de beveiligingscode kunt beluisteren vanaf uw telefoon
Hoe u de beveiligingscode kunt beluisteren vanaf uw telefoon

instructies:

Stap 1

Blokkering voor een mobiele operator wordt gebruikt om te voorkomen dat de telefoon wordt gebruikt op een ander netwerk dan het netwerk waaronder deze is "vergrendeld". In dit geval moet u een speciale code invoeren die wordt gevraagd wanneer u de telefoon inschakelt. Open de achterkant van uw telefoon en noteer vervolgens het IMEI-nummer dat zich onder de batterij bevindt. Neem contact op met uw netwerkoperator en vraag de ontgrendelcode aan door het IMEI-nummer op te geven. Als dit niet lukt, flash dan uw telefoon opnieuw.

Stap 2

Voor deze bewerking moet de telefoon worden gesynchroniseerd met de computer. Download stuurprogramma's en synchronisatiesoftware als er geen cd met deze software bij uw telefoon is geleverd. Nadat u de stuurprogramma's en software hebt geïnstalleerd, sluit u de telefoon met een datakabel op de computer aan. Gebruik de officiële website om de fabriekssoftware te vinden. Laad de batterij volledig op. Kopieer alle persoonlijke gegevens naar uw computer en flash vervolgens uw telefoon opnieuw. Voer deze bewerking alleen uit als er instructies voor deze bewerking voor uw telefoonmodel zijn, neem anders contact op met het servicecentrum.

Stap 3

Neem contact op met de fabrikant van uw telefoon wanneer u uw telefoon vergrendelt met een interne beveiligingscode. Geef uw serienummer en IMEI-nummer op en vraag een firmware-resetcode en een fabrieksresetcode aan. Als je om welke reden dan ook een weigering krijgt, doe dan een flits volgens de eerste stap.

Stap 4

Als de simkaart is geblokkeerd, voert u naast de pincode de pakketcode in die op de plastic kaart van de simkaart staat aangegeven. Als de code niet past, moet u contact opnemen met het abonneeservicecentrum van de operator waarmee u bent verbonden, en een nieuwe simkaart aanvragen om de oude te vervangen. Je contacten en berichten gaan verloren, maar je telefoonnummer blijft behouden.

Aanbevolen: