Een Spraakbericht Beluisteren

Inhoudsopgave:

Een Spraakbericht Beluisteren
Een Spraakbericht Beluisteren

Video: Een Spraakbericht Beluisteren

Video: Een Spraakbericht Beluisteren
Video: spraakbericht op WhatsApp 2024, April
Anonim

Voicemail is een virtueel analoog van een antwoordapparaat. Voor deze service hoeft de abonnee geen extra apparatuur aan te schaffen. Het wordt voornamelijk geleverd door mobiele operators.

Een spraakbericht beluisteren
Een spraakbericht beluisteren

instructies:

Stap 1

Als u gebruik maakt van de diensten van een mobiele operator MTS, om uw ontvangen spraakberichten te beluisteren met de Voice / Fax Mail-service aangesloten, bel dan 0861. Druk vervolgens op de toets met nummer 1. Als u wilt weten van welk nummer het bericht is ontvangen, druk dan op toets 7. Daarna kunt u ofwel het bericht wissen door op toets 5 te drukken, ofwel het met toets 4 opslaan. Het opgeslagen bericht wordt nog enkele dagen bewaard. Als u het bericht niet wist, maar niet opslaat, wordt het automatisch verwijderd zodra u ophangt. De kosten van een oproep zijn afhankelijk van de serviceoptie die u gebruikt - "Antwoordapparaat" of "Secretaresse", en de beller betaalt hetzelfde bedrag voor het achterlaten van een bericht alsof hij u zojuist heeft gebeld.

Stap 2

Als u een Beeline-abonnee bent, belt u 0600 om het voicemailsysteem te gebruiken met de dienst Automatisch beantwoorden of Automatisch beantwoorden +. Druk op 1 om het bericht te beluisteren, 2 om het nummer van de auteur te achterhalen, 4 om het bericht op te slaan, of 5 om te verwijderen. Een oproep naar 0600 wordt op dezelfde manier in rekening gebracht als een oproep naar een intranetnummer. Ook biedt de Beeline-operator andere diensten met behulp van spraakberichten: "Talking letter" en "Wees op de hoogte +". De eerste gaat ervan uit dat de auteur van het bericht het gratis zal verzenden. Maar je zult moeten betalen om het voor de eerste keer te horen. Het later beluisteren van hetzelfde bericht is gratis. Bel # 00 om te luisteren. Om het spraakbericht te beluisteren dat u in het kader van de tweede dienst werd toegestuurd, belt u het verkorte nummer dat in het informatieve sms-bericht wordt vermeld. In dit geval moeten zowel de auteur van het bericht als u voor de oproep betalen alsof het een lokale oproep is.

Stap 3

Als uw telefoon is verbonden met de Megafon-operator, belt u het gratis nummer 222 en volgt u de aanwijzingen van het systeem om naar de berichten te luisteren die zijn achtergelaten als onderdeel van de Voice Mail-service. Als u een bericht heeft ontvangen van een Megafon-abonnee in het kader van de Voice SMS-dienst, hoeft u nergens meer te bellen. De telefoon gaat vanzelf over en wanneer u de hoorn opneemt, leest een automatische informant u de tekst voor met een gesynthetiseerde stem. Ten slotte, om het bericht te beluisteren dat u binnen de dienst "Letter hardop" wordt verzonden, belt u het nummer dat wordt vermeld in de ontvangen informatieve sms. De kosten van een dergelijk gesprek zijn vergelijkbaar met een normaal intranetgesprek.

Aanbevolen: