Telefoonnummer Thuis Punchen

Inhoudsopgave:

Telefoonnummer Thuis Punchen
Telefoonnummer Thuis Punchen

Video: Telefoonnummer Thuis Punchen

Video: Telefoonnummer Thuis Punchen
Video: 25-Minute Rumble No-Equipment Cardio-Boxing Workout 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen mobiele communicatie, minder vaak thuistelefoons. Soms is het echter nodig om contact op te nemen met een bepaalde persoon, en dan kunnen alle middelen worden gebruikt, ook de door velen vergeten thuistelefoon.

Telefoonnummer thuis punchen
Telefoonnummer thuis punchen

Noodzakelijk

Telefoon, internet, telefoongids

instructies:

Stap 1

Als u de achternaam en het huisadres weet van de persoon die u zoekt, bel dan de helpdesk in uw stad. Daar krijgt u de informatie die u nodig heeft. Natuurlijk is deze methode niet ideaal. Omdat de telefoon onder een andere achternaam kan worden geregistreerd. Bij uw aanvraag wordt ook het nummer van de informatiebalie van een andere stad aan u gedicteerd; het is duidelijk dat dit een volledig nummer zal zijn, met een netnummer, en geen kort standaardnummer.

Stap 2

Probeer het nummer ook te vinden in het online telefoonboek. Zoek hiervoor een stadsdirectory op het netwerk en ga vervolgens volgens hetzelfde principe te werk. Vul in het in te vullen formulier het adres en de achternaam van de persoon in.

Stap 3

Koop een gewone (papieren) telefoongids bij een kiosk en beproef daar je geluk.

Stap 4

Download de stadstelefoongids naar uw computer. Pak het referentieprogramma uit, installeer het en gebruik het als online referentie. Voer uw achternaam en adres in de vereiste velden in. Soms is dit erg handig, want soms is één achternaam voldoende.

Aanbevolen: