Een Besturingssysteem Op Een Telefoon Installeren A

Inhoudsopgave:

Een Besturingssysteem Op Een Telefoon Installeren A
Een Besturingssysteem Op Een Telefoon Installeren A

Video: Een Besturingssysteem Op Een Telefoon Installeren A

Video: Een Besturingssysteem Op Een Telefoon Installeren A
Video: Android Auto downloaden, installeren en gebruiken: zo doe je dat! 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem wordt op verschillende manieren op smartphones geïnstalleerd. De meest gebruikelijke manier is om de softwareversie via internet bij te werken.

Een besturingssysteem op een telefoon installeren a
Een besturingssysteem op een telefoon installeren a

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele apparaat een Android-besturingssysteem heeft, wacht dan tot de nieuwe versie van de software is uitgebracht, waarna een hulpprogramma dat speciaal is ontworpen om naar nieuwe versies te zoeken, u een bijbehorend informatiebericht geeft.

Stap 2

Maak een reservekopie van de gegevens op uw smartphone om te voorkomen dat u deze verliest in geval van fouten die verband houden met de installatie van een bijgewerkte versie van Android OS. Kopieer ook de contacten van het telefoonboek van het telefoongeheugen naar de simkaart. Installeer de software door de eenvoudige instructies in de menu-items te volgen.

Stap 3

Als je een mobiel apparaat hebt met het Windows Mobile-besturingssysteem, controleer dan handmatig op beschikbare updates op de officiële Microsoft-website (microsoft.com/windowsmobile) en download deze naar je computer als je de versie hebt die je nodig hebt.

Stap 4

Zorg ervoor dat u alle gegevens van uw telefoon naar uw computer kopieert, hetzelfde geldt voor de telefoonboeknummers. Laad de batterij van de telefoon op zodat het niveau ten minste 2/3 van de totale capaciteit is. Sluit hem aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

Stap 5

Voer het installatieprogramma van het besturingssysteem uit en wacht tot de herinstallatie is voltooid. Voer op dit moment geen manipulaties uit met uw smartphone en koppel deze niet los van de computer.

Stap 6

Als u het Symbian-besturingssysteem opnieuw op uw smartphone wilt installeren, bedenk dan dat de fabrikanten deze actie verbieden, omdat dit een knipperen van het apparaat impliceert, wat ten eerste uw garantie ongeldig maakt en ten tweede uw mobiele apparaat kan beschadigen … …

Stap 7

Als u fouten aantreft in de werking van uw Symbian-besturingssysteem, gebruik dan gewoon de fabrieksreset vanuit het programmamenu of druk bij het opstarten van de telefoon tegelijkertijd op de knoppen voor het accepteren van oproepen, 3 en *.

Aanbevolen: