Hoe ICQ Op Een IPhone Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Een IPhone Te Zetten
Hoe ICQ Op Een IPhone Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op Een IPhone Te Zetten

Video: Hoe ICQ Op Een IPhone Te Zetten
Video: ICQ New - Stay Connected #icq 2024, Mei
Anonim

Mooi, handig, technisch perfect - dit alles is de iPhone, de Apple-telefoon waar veel mensen naar verlangen en dol op zijn. De iPhone kan zijn eigenaar niet alleen vermaken met muziek of films, maar ook met internetinhoud. U kunt ook een ICQ-messenger op uw telefoon installeren.

Hoe ICQ op een iPhone te zetten
Hoe ICQ op een iPhone te zetten

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - het iTunes-programma dat op de computer is geïnstalleerd;
  • - Installer-applicatie geïnstalleerd op de telefoon.

instructies:

Stap 1

Voer de Installer-app uit die op de iPhone is geïnstalleerd. Zoek het label Bronnen. Open het tabblad en klik op Bewerken - deze knop is te zien in de rechterbovenhoek. Klik daarna op het item toevoegen. Dit is vereist om een nieuwe bron voor de Installer-toepassing toe te voegen. Vul de lege ruimte in door het adres in te voeren: https://www.stariy.com/app. Om de juistheid van de toegevoegde link te controleren, klikt u op Vernieuwen. De lijst met bronnen moet worden bijgewerkt.

Stap 2

Zoek en installeer het BSD-subsysteem. Wacht even totdat het pakket klaar is met installeren. Dit is gemakkelijk te bepalen, aangezien de bestandsbeheerder onmiddellijk na succesvolle voltooiing automatisch naar de hoofdinstallatiemap wordt verplaatst. Nu moet je je telefoon opnieuw opstarten.

Stap 3

Voer de installatietoepassing opnieuw uit. In de map Stariy.com moet u het Apollo IM (rus)-bestand - een Russischtalige client voor de ICQ-messenger, vinden en starten met de installatie ervan. Na het installeren van de applicatie en nadat het pictogram op het hoofdscherm verschijnt, activeert u het programma met één klik en selecteert u Toevoegen. Markeer ICQ in het menu dat wordt geopend.

Stap 4

Voer in het registratiemenu dat verschijnt uw inloggegevens in als het ICQ-programma al op een desktopcomputer, tablet of ander apparaat is geïnstalleerd. Als het ICQ-programma voor de eerste keer wordt geïnstalleerd, doorloopt u de volledige registratieprocedure en krijgt u een universeel nummer. Let erop dat u bij het invoeren van de inloggegevens van een bestaand account in het veld "login" geen bijnaam moet invoeren, maar een ICQ-nummer, bestaande uit negen cijfers.

Stap 5

Controleer of de geïnstalleerde applicatie werkt. Om dit te doen, start u het en volgt u de netwerkberichten. Het is mogelijk dat er een waarschuwing van het programma verschijnt over het ontbreken van een internetverbinding. Als deze fout zich blijft voordoen, installeer dan de IM Chat 1.1.3 Fix-patch.

Aanbevolen: