Hoe Mms In Te Stellen

Hoe Mms In Te Stellen
Hoe Mms In Te Stellen

Video: Hoe Mms In Te Stellen

Video: Hoe Mms In Te Stellen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, April
Anonim

Fabrikanten van mobiele telefoons vullen hun hightech-creaties met alle nieuwe functionaliteit. De mms-service, die lang geleden is uitgevonden, wint geleidelijk aan populariteit en biedt mobiele gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen en audiofragmenten uit te wisselen, net zo eenvoudig als ze al lang geliefd zijn bij alle sms.

Hoe mms in te stellen
Hoe mms in te stellen

MMS - multimediaberichtensysteem of multimediaberichtensysteem. De standaard definieert zelf niet de maximale berichtgrootte en legt geen beperkingen op aan de inhoud, maar in werkelijkheid zijn er bepaalde overeenkomsten tussen operators, waardoor mms van verschillende oorsprong compatibel zijn en correct kunnen worden gelezen door het apparaat van de ontvanger.

Om mms te gebruiken, heeft u een mobiel apparaat nodig dat deze technologie ondersteunt (de meeste moderne apparaten zijn uitgerust met dergelijke ondersteuning) waarin mms correct moet worden geconfigureerd. De juiste mms-instellingen zijn afhankelijk van het netwerk van welke mobiele provider je telefoon gebruikt. Elk van de operators heeft zijn eigen mms-transmissiecentrum en om ermee te werken, moeten het adres en een aantal andere parameters, die voor verschillende operators verschillen, correct in de telefoon worden aangegeven. Hoe stel je deze instellingen in op je telefoon?

  1. De eenvoudigste manier is om een kant-en-klare set instellingen op uw telefoon te krijgen. Alle grote mobiele operators in ons land bieden deze dienst aan hun abonnees aan. Voor elk model mobiele telefoon creëert de operator vooraf een optimale set instellingen. Op verzoek van de abonnee wordt deze set naar de telefoon gestuurd met een speciaal bericht, dat de telefoon kan herkennen, en de daarin opgenomen instellingen - toe te passen. Daarna is je toestel helemaal klaar om mms-berichten te ontvangen en te verzenden, en tegelijkertijd sms-berichten, te werken op internet, enzovoort.
  2. Als het om wat voor reden dan ook onmogelijk is om een kant-en-klare set instellingen te krijgen, of als het niet past bij uw model mobiele telefoon, probeer dan zelf mms in te stellen. Alle juiste waarden van de benodigde parameters worden aangegeven op de website van uw mobiele provider, daarnaast kunt u de technische ondersteuningsdienst bellen en om hulp vragen.
  3. U wordt geholpen bij het instellen van elk telefoonmodel voor het ontvangen en verzenden van mms in elke salon waar mobiele telefoons worden verkocht.

Aanbevolen: