Hoe De Telefoon Naar Het Appartement Te Leiden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Naar Het Appartement Te Leiden?
Hoe De Telefoon Naar Het Appartement Te Leiden?

Video: Hoe De Telefoon Naar Het Appartement Te Leiden?

Video: Hoe De Telefoon Naar Het Appartement Te Leiden?
Video: Не загружайте эти фотографии на экран телефона, лишитесь удачи, финансов и материальных ценностей 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het doorverbinden van de telefoon naar het appartement en de set benodigde documenten hangt af van de specifieke operator van de lokale vaste telefoondienst in uw regio. In de meeste gevallen zult u contact moeten opnemen met het Abonnee Service Centrum (communicatiediensten) en een aanvraag moeten schrijven. Daarna wordt er gekeken naar de technische haalbaarheid van het installeren van een telefoon in uw woning.

Hoe de telefoon naar het appartement te leiden?
Hoe de telefoon naar het appartement te leiden?

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde communicatiecentrum (klantenservice) van uw regionale telefoonoperator. De lijst met vereiste documenten kan direct op de site worden opgegeven of door de contactpersoon te bellen.

Ergens voor het eerste bezoek is een paspoort met registratie op de woonplaats in het appartement waar de telefoon is gepland voldoende. En bijvoorbeeld in St. Petersburg zijn ook eigendomsdocumenten van huisvesting nodig.

In Moskou is het mogelijk om een aanvraag via internet direct op de MGTS-website achter te laten.

Stap 2

Na ontvangst van een antwoord over de technische haalbaarheid van het installeren van een telefoon in een appartement, sluit u een overeenkomst en betaalt u voor aansluitdiensten. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de tarieven van een bepaalde aanbieder.

U krijgt de dag toegewezen waarop de meester naar het appartement zal komen, die de telefoonlijn daarheen zal leiden en het vereiste aantal stopcontacten zal installeren en de bedrading rond het appartement zal maken.

Geef al deze gegevens door in het servicecentrum bij het plaatsen van een bestelling: hoeveel stopcontacten zijn er nodig, op welke plaatsen, hoe dit de prijs beïnvloedt, enz.

Stap 3

Wacht op de afgesproken dag op de meester en geef hem toegang tot het appartement en tot de plaatsen waar de kabel zal lopen. Koop indien nodig tegen die tijd de benodigde materialen (bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen).

Aanbevolen: