Hoe Installeer Ik ICQ Op Een Nokia 5230 Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik ICQ Op Een Nokia 5230 Telefoon
Hoe Installeer Ik ICQ Op Een Nokia 5230 Telefoon

Video: Hoe Installeer Ik ICQ Op Een Nokia 5230 Telefoon

Video: Hoe Installeer Ik ICQ Op Een Nokia 5230 Telefoon
Video: Nokia 5230 - e-mail opsætning 2024, Mei
Anonim

Als u de eigenaar bent van een Nokia 5230 mobiele telefoon, dan kunt u met behulp van de OVI-winkel veel handige applicaties helemaal gratis downloaden. Een van de meest populaire en vrij verspreide programma's is ICQ (ICQ). Met deze applicatie kun je onbeperkt met je vrienden communiceren, aangezien het gebruik van de service alleen internetverkeer verbruikt. Om ICQ op een nokia 5230-telefoon te installeren, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe installeer ik ICQ op een nokia 5230 telefoon install
Hoe installeer ik ICQ op een nokia 5230 telefoon install

instructies:

Stap 1

Ga naar het telefoonmenu door op de witte toets van je mobiele telefoon te drukken, die zich tussen de rode en groene knoppen bevindt. Ga vervolgens naar het gedeelte "Toepassingen", dat zich in de rechterbenedenhoek van het scherm bevindt. Klik vervolgens op de map "Office", die zich onder het item "Klok" bevindt.

Stap 2

Ga vervolgens naar het gedeelte "Bestandsbeheer" in de linkerbovenhoek van het scherm. Controleer of het 2.1 MB programma op de mobiel past.

Stap 3

Als er niet genoeg ruimte in het geheugen van de telefoon is, verwijder dan ongebruikte applicaties. Ga hiervoor opnieuw naar het hoofdmenu en ga naar het gedeelte "Parameters". Selecteer vervolgens "Applicatiebeheer" en klik op de woorden "Geïnstalleerde toepassingen".

Stap 4

Om een overbodig programma te verwijderen, selecteert u eerst de naam door op te drukken. Selecteer vervolgens in het submenu "Functies", dat zich in de linkerbenedenhoek van het scherm bevindt, "Verwijderen".

Stap 5

Als er voldoende ruimte in het geheugen van de telefoon is om ICQ te downloaden, zoek dan het pictogram met de inscriptie "Nokia Store" in het hoofdmenu en klik op deze inscriptie.

Stap 6

Selecteer in het venster dat verschijnt het type internetverbinding dat u nodig hebt. Wacht tot de pagina's van de OVI-winkel volledig zijn geladen.

Stap 7

Navigeer naar de categorie Toepassingen door op de pijl boven aan het scherm rechts van het woord Aanbevolen te klikken.

Stap 8

Zoek ICQ Mobile voor Symbian in de lijst met downloadbare bestanden. Ga naar de pagina met de beschrijving van de applicatie door op de naam te klikken.

Stap 9

Klik op de knop "Download" bovenaan de pagina. Wacht tot het bestand volledig is gedownload.

Stap 10

Klik op de knop "Installeren" die verschijnt. Nadat het proces is voltooid, selecteert u het item "Uitvoeren" om onmiddellijk te beginnen met communiceren in ICQ.

Stap 11

Als je al een account hebt in het ICQ-programma, vul dan in het formulier dat verschijnt je gebruikersnaam en wachtwoord in. Om een nieuw account aan te maken, klikt u op de link "Registreren" en vult u de vereiste velden in.

Aanbevolen: