Skype-account Opwaarderen

Inhoudsopgave:

Skype-account Opwaarderen
Skype-account Opwaarderen

Video: Skype-account Opwaarderen

Video: Skype-account Opwaarderen
Video: How to add Skype credit to your Skype account? Skype mein paise kaise daalte hain? 2024, April
Anonim

Skype is een dienst voor telefoon- en videogesprekken naar computers, vaste lijnen en mobiele telefoons. De meest populaire diensten van het programma (chatten, videogesprekken van computer naar computer, video en teleconferenties) zijn gratis. Maar voor oproepen naar mobiele en vaste lijnen moet uw Skype-accountsaldo worden opgewaardeerd. Er zijn verschillende manieren om geld op uw Skype-account te storten.

Skype-account opwaarderen
Skype-account opwaarderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de Skype-startpagina. Log alsjeblieft in. Druk dan bovenaan op de knop "Rekening aanvullen".

Stap 2

Er wordt een pagina voor u geopend, de link waarnaar onder het artikel wordt verwezen. Vul uw gegevens in de velden op de pagina in: naam, achternaam, adres, postcode. Klik volgende.

Stap 3

Selecteer uit de opties het bedrag dat u op de rekening wilt storten. Geef vervolgens de betalingswijze aan: via een bankkaart, online betaaldiensten of iets anders. Je moet ingelogd zijn bij de betaaldienst van je keuze en er moet een stortingsbedrag op je rekening staan. Zet een vinkje naast de regel "Ik heb gelezen en ga akkoord", klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Bevestig uw intentie om het opgegeven bedrag voor de opgegeven service te betalen, voer uw wachtwoord of accountcode in en klik op "Volgende". Het bedrag wordt overgemaakt naar uw Skype-account.

Aanbevolen: