Hoe Installeer Ik Het Spel Call Of Duty Black Ops 2

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Het Spel Call Of Duty Black Ops 2
Hoe Installeer Ik Het Spel Call Of Duty Black Ops 2

Video: Hoe Installeer Ik Het Spel Call Of Duty Black Ops 2

Video: Hoe Installeer Ik Het Spel Call Of Duty Black Ops 2
Video: Как установить Call Of Duty Black Ops 2 [ПК] SKIDROW Working HD 2024, April
Anonim

Call of Duty Black Ops 2 is een van de vervolgen op de Call of Duty-gameserie. De eerste delen van het spel verschenen aan het begin van de 21e eeuw en maakten destijds een ongelooflijke indruk op de spelers. Hier was het mogelijk om veel vijanden neer te schieten, deel te nemen aan samenzweringen, kortom, de adrenaline voelen.

Hoe installeer ik het spel Call of Duty black ops 2
Hoe installeer ik het spel Call of Duty black ops 2

Call of Duty Black Ops 2 en Call of Duty Black Ops zijn nauwelijks veranderd. Bijna alles is hetzelfde gebleven, al heeft het een iets andere schaal gekregen. In de laatste delen van de Call of Duty Black Ops 2-serie neemt de speler niet deel aan de Tweede Wereldoorlog, zoals het eerst was, maar aan de oorlogen van de toekomst, met nieuwe wapens, met andere partners, enz. Wat opmerkelijk is, is dat het ontwikkelingsbedrijf nog steeds games uitbrengt op dezelfde engine als voorheen en deze slechts licht verbetert. Gebruikers van pc's hadden echter te maken met veel problemen, waaronder zelfs de installatie.

Call of Duty Black Ops 2 installeren

Om te beginnen is het de moeite waard om te zeggen dat Call of Duty Black Ops 2 op dezelfde manier wordt geïnstalleerd als andere games. Als u een gelicentieerde schijf hebt, moet u deze in het station plaatsen, waarna een speciaal installatievenster wordt geopend. Om het spel uiteindelijk te installeren, moet je voldoen aan alle vereisten die in elke paragraaf worden aangegeven, de juiste lokale schijf selecteren waarop het spel zal worden geïnstalleerd. Wanneer je dit allemaal doet, hoef je alleen maar te wachten tot de installatie is voltooid en de game zelf te starten.

Sinds kort kopen gebruikers vaker digitale versies (speciale codes) van games, bijvoorbeeld op de Steam-service. Als je de digitale versie van Call of Duty Black Ops 2 hebt gekocht, moet je de installatie rechtstreeks uitvoeren vanaf de server waar deze is gekocht en gedownload. Meestal start de installatie automatisch nadat het bestand is gedownload. De gebruiker moet ook de instructies volgen die in de overeenkomstige velden worden aangegeven, een lokale schijf selecteren waarop het spel zal worden geïnstalleerd en wachten tot de installatie is voltooid. Aan het einde van deze procedure is het mogelijk om direct door te gaan naar het spel zelf.

Problemen tijdens de installatie van Call of Duty Black Ops 2

Het is vermeldenswaard dat zelfs tijdens de installatie zelf, Call of Duty Black Ops 2 fouten kan geven en de game niet kan installeren. Een van de meest populaire is bijvoorbeeld wanneer het bericht "unarc.dll geretourneerde foutcode 12" verschijnt. ParetoLogic PC Health Advisor helpt u bij het oplossen van uw dringende probleem. Om dit te doen, moet u het programma zelf installeren en na het starten het pad naar de gamemap specificeren en uw computer opnieuw opstarten. Voer na het opnieuw opstarten de installatie opnieuw uit en het probleem is opgelost. De meeste andere problemen houden rechtstreeks verband met kapotte installatiebestanden (wanneer de gebruiker een bijgewerkte versie van het spel downloadde).

Aanbevolen: