PSP . Gebruiken

Inhoudsopgave:

PSP . Gebruiken
PSP . Gebruiken

Video: PSP . Gebruiken

Video: PSP . Gebruiken
Video: PSP - КОНСОЛЬ НАШЕГО ДЕТСТВА 2024, Mei
Anonim

PSP is een draagbare gameconsole met een breed scala aan functies. Naast het starten van games, kan de console muziek, videobestanden en afbeeldingen afspelen. Met zijn hulp kunt u op internet communiceren en verschillende toepassingen installeren.

PSP. gebruiken
PSP. gebruiken

instructies:

Stap 1

Om games in de console te spelen, worden speciale schijven in UMD-formaat gebruikt, waarop gamegegevens zijn vastgelegd. Je kunt deze media kopen bij gespecialiseerde consolegamewinkels.

Stap 2

Om het spel te starten, plaatst u de schijf in een speciaal station aan de bovenkant van het apparaat. Het openen van de sleuf voor het installeren van de media doet u door op een aparte knop in het bovenste deel van de behuizing te drukken. Plaats de schijf in de poort en ga vervolgens naar het menu-item door de PSP te ontgrendelen en het gedeelte "Games" - UMD te selecteren.

Stap 3

Om uw eigen video-, muziek- of afbeeldingsbestanden te uploaden, sluit u de settopbox aan op de computer en activeert u vervolgens de USB-verbinding via het juiste item in het apparaatmenu. Open daarna de map om de bestanden in het systeem te bekijken en kopieer de documenten naar de bijbehorende mappen. Dus voor muziek wordt de MUSIC-catalogus gebruikt, voor video - VIDEO, enz. U kunt sommige games ook downloaden naar een niet-firmwareconsole. Kopieer hiervoor de ISO- of CSO-bestanden naar de GAMES-directory van het apparaatgeheugen.

Stap 4

Om foto's te bekijken, kunt u het menu-item "Foto's" op het hoofdscherm gebruiken. Het systeem zal automatisch alle afbeeldingen weergeven die op het apparaat zijn opgeslagen. U kunt de weergaveparameters van de diavoorstelling aanpassen via het gedeelte "Instellingen" - "Foto-instellingen". Met de pijltjes op de voorkant van het toestel wissel je tussen foto's.

Stap 5

Om te beginnen met het bekijken van video of het luisteren naar audio, moet u de secties "Video" of "Muziek" in het hoofdmenu selecteren. Via het menu-item "Instellingen" kunt u de weergaveparameters van de speler, de terugspoelsnelheid en het automatische volumebegrenzingssysteem wijzigen.

Stap 6

Het gedeelte Systeeminstellingen geeft de parameters weer die worden gebruikt bij het werken met het apparaat. Daar kunt u een thema kiezen, het display, de energiebesparende modus, de datum en tijd aanpassen. In het gedeelte "Beveiligingsinstellingen" kunt u een wachtwoord invoeren voor het gebruik van de settopbox en de functie voor ouderlijk toezicht activeren. Het gedeelte Netwerkinstellingen zoekt naar draadloze netwerken om verbinding mee te maken.

Aanbevolen: