Hoe Icq Voor Telefoon Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Voor Telefoon Te Maken
Hoe Icq Voor Telefoon Te Maken

Video: Hoe Icq Voor Telefoon Te Maken

Video: Hoe Icq Voor Telefoon Te Maken
Video: regsiter ICQ account bypass phone verifiy 2024, Mei
Anonim

ICQ is een programma voor dating en instant messaging via internet. Het is geliefd bij veel gebruikers en is nu beschikbaar voor mobiele telefoons, waardoor communicatieliefhebbers altijd in contact kunnen blijven.

Hoe icq voor telefoon te maken
Hoe icq voor telefoon te maken

instructies:

Stap 1

Voordat u het ICQ-programma op uw telefoon installeert, moet u ervoor zorgen dat uw mobiele apparaat internettoegang ondersteunt. Als u dergelijke toepassingen nog niet eerder hebt gebruikt en de GPRS- en WAP-instellingen niet op uw telefoon zijn geïnstalleerd, neemt u contact op met uw mobiele provider voor hulp bij het instellen van de instellingen. Hij stuurt een sms-bericht met een installatiebestand waarmee u de internetinstellingen specifiek voor uw telefoon kunt activeren.

Stap 2

Dus het internet is geïnstalleerd. Nu moet u de ICQ-versie vinden die overeenkomt met uw telefoonmodel. Als je een gewone mobiele telefoon hebt en geen smartphone of communicator, moet je de ICQ Java-applicatie installeren. Download het voor u geschikte programma naar uw computer. Om ICQ-toepassingen te selecteren, kunt u de sites gebruiken www.icq.com of https://qip.ru/. Ga naar de startpagina van de site en vind het gedeelte voor eigenaren van mobiele telefoons Selecteer de nieuwste Java-versie van ICQ en klik op het pictogram. Selecteer in het gedeelte "Downloaden" het merk en model van uw telefoon en download vervolgens het installatiebestand van de toepassing naar uw computer

Stap 3

Verbind uw mobiele telefoon en computer met behulp van een USB-kabel of een draadloos Bluetooth-protocol. Stuur het ICQ-installatiebestand naar je telefoon en installeer het.

Stap 4

U kunt ICQ rechtstreeks naar uw mobiele telefoon downloaden. Voer hiervoor het adres wap.jimm.org in de browser van uw mobiele telefoon in. Jimm-applicatie is een handig programma voor het gebruik van ICQ. Kies de versie van Jimm die bij je telefoon past en download deze. Installeer de applicatie volgens de systeemprompts.

Stap 5

Activeer de geïnstalleerde ICQ-applicatie op uw telefoon. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het autorisatieveld in, klik op "OK". In een oogwenk verschijnt uw lijst met contactpersonen op uw mobiele telefoon. Maak een leuk praatje!

Aanbevolen: