Een Nummer Declassificerenclass

Inhoudsopgave:

Een Nummer Declassificerenclass
Een Nummer Declassificerenclass

Video: Een Nummer Declassificerenclass

Video: Een Nummer Declassificerenclass
Video: Video 546 Idiom nummer 88 Å være hårsår 2024, Mei
Anonim

Elke persoon in zijn leven minstens één keer, maar kreeg te maken met een situatie waarin een oproep met een geclassificeerd nummer op zijn telefoon kwam. Tegenwoordig hebben abonnees van mobiele netwerken de mogelijkheid om dergelijke oproepen te volgen door het telefoonnummer van een geheime oproep te bepalen.

Een nummer declassificerenclass
Een nummer declassificerenclass

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Wanneer oproepen van onbekende nummers met een benijdenswaardige frequentie op uw mobiele telefoon binnenkomen, kunt u, indien nodig, het nummer instellen van de persoon die u belt. Tegenwoordig biedt elke mobiele operator zijn klanten een dienst aan die call detailing wordt genoemd. Merk op dat sommige bedrijven de abonnee toestaan om deze dienst op afstand te gebruiken (dat wil zeggen, via sms-berichten), sommige operators geven alleen informatie over inkomende oproepen wanneer de eigenaar van het nummer persoonlijk contact opneemt met het vertegenwoordigingskantoor van de operator (kantoor). Wat moet u doen om het nummer vrij te geven?

Stap 2

Allereerst gaan we in op de mogelijkheid om gespreksdetails op afstand te bestellen. Aangezien niet elke operator een dergelijke service biedt, moet u eerst het callcenter bellen en dergelijke informatie verduidelijken. Als het antwoord van de supportmedewerker negatief is, kunt u de detaillering alleen bestellen op het kantoor van uw operator. Als het antwoord ja blijkt te zijn, kunt u gebruik maken van deze service door eenvoudig aan medewerker S. P. gespreksdetails uitvoeren. Deze service wordt betaald en de betaling wordt gedaan door het vereiste bedrag van het saldo van uw nummer af te schrijven. De detaillering wordt zo snel mogelijk voltooid en informatie over inkomende oproepen wordt naar uw telefoon verzonden in de vorm van een sms-bericht.

Stap 3

Als uw operator weigert om details op afstand te verstrekken, neem dan contact op met zijn kantoor. Neem hiervoor de bij aankoop van de kamer gesloten overeenkomst en uw paspoort mee. Vraag het kantoor van de telefoniste om een afdruk van inkomende oproepen voor een bepaalde tijd voor u te maken. De service is ook betaald - betaling is mogelijk zowel in contanten als door geld van uw saldo af te schrijven.

Aanbevolen: