Een Chinese Nokia Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Chinese Nokia Identificeren
Een Chinese Nokia Identificeren

Video: Een Chinese Nokia Identificeren

Video: Een Chinese Nokia Identificeren
Video: Nokia N1 - a small survey (in Chinese) l Nokia N1:небольшой обзор (China) 2024, Mei
Anonim

Van alle merken mobiele telefoons is Nokia de meest vervalste. In termen van hun kwaliteit verschillen dergelijke vervalsingen erg van elkaar. Sommige zijn direct te herkennen, andere hebben een enorme gelijkenis met het origineel.

Een Chinese Nokia identificeren
Een Chinese Nokia identificeren

instructies:

Stap 1

Onthoud dat het feit dat een Nokia-telefoon zegt dat hij in China is gemaakt, niet betekent dat hij namaak is. Sommige modellen van apparaten van deze fabrikant worden daar officieel geproduceerd. Ze hebben niets met vervalsingen te maken. Opladers en andere accessoires worden alleen in China gemaakt.

Stap 2

Vraag de verkoper rechtstreeks of hij een nep aanbiedt. Veel verkopers verbergen dit niet eens. Soms zetten ze dergelijke apparaten zelfs op een apart schap, waarop expliciet vermeld staat dat ze namaak zijn.

Stap 3

Onthoud dat ondergrondse gangen bijna uitsluitend neptelefoons uit handen verkopen. Op de markt kun je zowel een echt als een namaak Nokia-apparaat aangeboden krijgen, maar als het wordt gebruikt, is het bijna altijd echt (nepapparaten gaan vaak kapot voordat ze worden gebruikt, maar vraag de verkoper om de doos te laten zien met hetzelfde IMEI-nummer als op de telefoon om er zeker van te zijn dat deze niet wordt gestolen). Er zijn praktisch geen valse telefoons in communicatiesalons met bekende namen, maar ook in bedrijfswinkels.

Stap 4

Denk niet dat de afwezigheid van een typefout in de naam van het apparaat een garantie is voor de authenticiteit ervan. Niet alle vervalsingen worden "NOKLA" genoemd. Velen sieren het originele logo - "NOKIA".

Stap 5

Bekijk de lijst met functies die mogelijk niet in een namaakapparaat zitten, zelfs als ze in een echt apparaat zitten: capacitief touchscreen, GPS, WiFi, multitasking, AMOLED, HDMI, 3G, J2ME, autofocus, grote matrix in de camera, xenonflitser.

Stap 6

Bekijk de lijst met functies die mogelijk in een namaakapparaat zitten, zelfs als ze niet in een echt apparaat zitten: resistief touchscreen (inclusief, in plaats van een capacitieve), stylus, ondersteuning voor twee simkaarten, analoge tv-tuner, vergelijkbaar met een touchpad met pictogrammen, analoge tv-tuner.

Stap 7

Zorg ervoor dat er geen grammaticale of vertaalfouten in alle menu-items zitten. Als u dergelijke fouten en onnauwkeurigheden echter aantreft in de UCWEB-browser die op een gebruikte telefoon is geïnstalleerd, is dit geen teken van nep. Dit is een browser van Chinese oorsprong (vandaar de typefouten) die mogelijk door de vorige eigenaar op deze telefoon is geïnstalleerd.

Aanbevolen: