Een Kaart Van Je Telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Kaart Van Je Telefoon Verwijderen
Een Kaart Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Kaart Van Je Telefoon Verwijderen

Video: Een Kaart Van Je Telefoon Verwijderen
Video: Map verwijderen op smartphone of tablet 2024, Mei
Anonim

Een simkaart is een drager van informatie over namen en telefoonnummers, waaronder je eigen nummer. Een telefoon zonder simkaart kan niet bellen of gebeld worden. De simkaart van de telefoon zit in een speciale uitsparing onder de batterij.

Een kaart van je telefoon verwijderen
Een kaart van je telefoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de kaart van uw telefoon te verwijderen, verwijdert u eerst de achtercover van de telefoon. Druk met uw vinger licht op de boven- of onderkant en trek deze naar beneden. Afhankelijk van het model kan de verwijderingsmethode enigszins verschillen, dus kijk naar de pijlen op het deksel - ze vertellen je precies waar je moet duwen en trekken.

Leg het verwijderde deksel op een toegankelijke plaats, in het zicht, om het niet te verliezen. Zonder dit is er mogelijk geen contact tussen de batterij en het apparaat.

Stap 2

Verwijder de batterij (batterij). Wrik het los met uw vingernagel of vinger vanaf de kant waar een kleine inkeping is. Til op en zet opzij naast het deksel, zodat u niet lang hoeft te zoeken tijdens de montage.

Stap 3

De simkaart zit vast in een speciale uitsparing met een dunne metalen clip. Sommige modellen hebben geen clip en de kaart zit half verstopt in het hoesje. In het laatste geval drukt u erop met uw vinger en beweegt u deze weg van deze depressie. In sommige gevallen moet u met uw vinger iets in de onderkant wrikken. Gebruik nooit uw vingernagel om de rand van de kaart te krassen.

Als de kaart zich onder de clip bevindt, opent u deze door de ontgrendelingshendel in te drukken. Daarna volstaat het om de telefoon om te draaien en er een handpalm onder te plaatsen - de kaart zal erop vallen.

Als er geen hendel is, dat wil zeggen dat de clip niet opengaat, duwt u de kaart naar beneden en leidt u deze uit de uitsparing. In sommige gevallen kunt u het met uw vinger wrikken.

Aanbevolen: