Hoe N-gage-spellen Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe N-gage-spellen Te Starten
Hoe N-gage-spellen Te Starten

Video: Hoe N-gage-spellen Te Starten

Video: Hoe N-gage-spellen Te Starten
Video: Top 35 Best Nokia N-GAGE Games [PURE NOSTALGIA] 2024, Mei
Anonim

N-Gage is een gaming platform voor Nokia smartphones, door zijn technische mogelijkheden is het platform een groot succes. In de basisversie zijn alleen smartphones in gaming-formaat ermee uitgerust. Maar eigenaren van andere modellen kunnen het platform ook installeren en genieten van N-Gage-games op hun telefoon.

Hoe n-gage-spellen te starten
Hoe n-gage-spellen te starten

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, hebt u toegang nodig tot de mappen Privé en Sys op uw telefoon. Om de toegang te openen, downloadt u het HelloOX-programma en installeert u het in het telefoongeheugen. Voer het uit en het programma voert automatisch alle noodzakelijke bewerkingen uit. Als HelloOX bij een van de activeringsniveaus blijft hangen, druk dan na 30-40 seconden op annuleren en start het programma opnieuw.

Stap 2

Open vervolgens de HelloOX-map in de hoofdmap van uw telefoon. Zoek het ROMpatcherPlus-bestand erin en voer het uit. Selecteer in het menu dat opent het item open4all en activeer het door op de aan-toets te drukken. Controleer of de mappen zijn geopend door de schijf vanaf uw telefoon te openen. Nadat je hebt geverifieerd dat je toegang hebt, verwijder je het HelloOX-programma. Mogelijk ziet u een groot aantal virtuele schijven. Om ze kwijt te raken, start u gewoon uw smartphone opnieuw op.

Stap 3

Download de N-Gage-app. Het is gratis en gemakkelijk te vinden. Installeer de app in de hoofdmap van je telefoon. Download vervolgens de games die je nodig hebt en verplaats ze na het downloaden naar je lokale schijf E in de map n-gage.

Stap 4

Voer de applicatie uit. Als er één spel in de N-Gage-map staat, wordt het automatisch geïnstalleerd. Je hoeft alleen maar de installatielocatie te kiezen: op de geheugenkaart of in het geheugen van de telefoon. Als je meerdere nieuwe games tegelijk hebt gedownload en in de map hebt geplaatst, moet je na het starten van de applicatie naar het tabblad "Games" gaan door op de toets "Rechts" te drukken. Het programma bereidt zich automatisch voor op installatie (Installatie voorbereiden), selecteer vervolgens het spel en klik op OK - dit zal leiden tot een normale installatie. Je hoeft alleen maar op de Start Game-knop te drukken en te beginnen met spelen.

Aanbevolen: