Hoe Symbian Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Symbian Te Identificeren
Hoe Symbian Te Identificeren

Video: Hoe Symbian Te Identificeren

Video: Hoe Symbian Te Identificeren
Video: Есть ли ЖИЗНЬ на SYMBIAN в 2021?! 2024, Mei
Anonim

Symbian OS is een speciaal besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor smartphones en communicators. Als u wilt weten welke versie van Symbian op uw telefoon is geïnstalleerd, kunt u dit op verschillende manieren doen.

Hoe Symbian te identificeren
Hoe Symbian te identificeren

instructies:

Stap 1

Elke Symbian-versie is ontworpen voor een specifieke groep telefoonmodellen. Ga naar een site met aanbiedingen en vind daar uw model. Voorbeelden van een vergelijkbare pagina voor Nokia smartphones: https://board.riot.ru/showthread.php?t=16396 e

Stap 2

Download het speciale programma SPMark 04. Deze applicatie is ontworpen om de prestaties van de grafische systemen van smartphones te bepalen, maar kan ook worden gebruikt om de softwareversie nauwkeurig te bepalen. U kunt dit programma hier downloaden

Stap 3

U kunt de softwareversie achterhalen door naar de officiële website te gaan van het bedrijf dat uw telefoon heeft uitgebracht. Vind informatie over uw model op de website - er zal informatie zijn over de softwareversie.

Stap 4

Als u een Nokia-smartphone gebruikt, kiest u * # 0000 # op het toetsenbord. U ziet informatie over de firmwareversie van de telefoon, bijvoorbeeld:

v.5.32

(22-09-99)

NSE-1.

De eerste regel geeft de versie van het geïnstalleerde besturingssysteem aan, de tweede - de fabricagedatum van de telefoon, de derde geeft het type telefoon aan.

Stap 5

Download de System Explorer-manager van internet en installeer deze op uw smartphone. Met dit programma kunt u alle actieve applicaties, informatie over het laadniveau van de batterij en andere noodzakelijke informatie over de staat en werking van de telefoon beheren, inclusief de versie van Symbian.

Stap 6

Neem contact op met een groot smartphonewinkelcentrum en vraag de verkoopassistent welke versie van de software op uw telefoonmodel is geïnstalleerd. Het is beter om in de etalage naar hetzelfde model te wijzen en er details over te vragen. Misschien leert u naast de softwareversie veel nuttige informatie.

Aanbevolen: