Hoe Een Ongedefinieerd Nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ongedefinieerd Nummer Te Achterhalen?
Hoe Een Ongedefinieerd Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Ongedefinieerd Nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Een Ongedefinieerd Nummer Te Achterhalen?
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, Mei
Anonim

Om onbekende nummers te kunnen identificeren, hoeft u alleen maar de dienst "Beller-ID" op uw mobiele telefoon te activeren. Hiervoor voorzien verschillende telecomoperatoren hun abonnees van nummers en diensten.

Hoe een ongedefinieerd nummer te achterhalen?
Hoe een ongedefinieerd nummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Bent u klant van Beeline, dan kunt u deze dienst activeren via twee verschillende nummers. Ten eerste is er een USSD-verzoek * 110 * 061 # (kies het en druk op de belknop), en ten tweede is het nummer 067409061 beschikbaar. De oproep ernaar is gratis, net als de verbinding van de identifier zelf. Houd er rekening mee dat voor de juiste werking van de service het noodzakelijk is om alle nummers in het telefoonboek alleen via de code +7 op te nemen.

Stap 2

Voor abonnees van de MTS-communicatie-operator is activering van de beller-ID beschikbaar via een speciaal systeem genaamd "Internet Assistant". Het is heel gemakkelijk om het te gebruiken: ga naar de officiële website van het bedrijf en klik op de hoofdpagina op het veld met de juiste naam. Het bevindt zich in de rechterbovenhoek en is helderrood gemarkeerd. Om toegang te krijgen tot het systeem heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De operator stelt automatisch het telefoonnummer van de abonnee in als login. Maar je moet het wachtwoord zelf instellen. Stuur hiervoor het USSD-commando * 111 * 25 # of bel het korte nummer 1118 (het gesprek is gratis). Trouwens, wanneer u de opdracht gebruikt, volgt u de instructies van de operator, deze verschijnen op het display van de mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat het wachtwoord voor de assistent minimaal vier cijfers moet zijn, maar niet meer dan zeven. Als de gegevens verkeerd zijn ingevoerd bij het invoeren van het systeem, verliest u de toegang tot de gegevens voor ongeveer 30 minuten, waarna u het opnieuw kunt proberen.

Stap 3

Megafon-clients hoeven het niet speciaal aan te sluiten om de beller-ID te gebruiken. De dienst wordt onmiddellijk geactiveerd nadat de simkaart is geïnstalleerd en geregistreerd in het netwerk. Een dergelijke beller-ID zal u echter niet helpen in het geval dat een andere abonnee "Nummer anti-beller" op zijn telefoon installeert.

Aanbevolen: