Hoe Vind Je Een Mailbox

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Mailbox
Hoe Vind Je Een Mailbox

Video: Hoe Vind Je Een Mailbox

Video: Hoe Vind Je Een Mailbox
Video: Hoe maak je slim van een e-mail een taak in Outlook? 2024, Mei
Anonim

Als je de mailbox van je vriend of gewoon een goede kennis, of misschien een ver familielid kent, heb je altijd contact - je kunt brieven schrijven, foto's uitwisselen, muziek en nog veel meer.

Hoe vind je een mailbox
Hoe vind je een mailbox

instructies:

Stap 1

Als het lastig is om de post van een persoon in platte tekst te vragen, laat die persoon dan naar u schrijven. Vraag de persoon wiens e-mailadres je nodig hebt om je een ansichtkaart te sturen, een interessant liedje dat je niet op internet kunt vinden, of iets dergelijks per post.

Stap 2

U kunt verschillende enquêtevragen schrijven en de telefoon gebruiken om een enquête uit te voeren. Vraag de persoon aan het einde van het gesprek om contactgegevens te verstrekken - in dit geval is dit een e-mailadres.

Stap 3

Als je de voor- en achternaam weet van de persoon wiens mailbox je moet achterhalen, probeer hem dan te vinden in een van de sociale netwerken. In "Mijn wereld" of "VKontakte" kan informatie over de gebruiker bijvoorbeeld openbaar beschikbaar zijn. Beproef uw geluk - misschien vindt u de persoon die u zoekt en herkent u zijn e-mail. In sommige sociale netwerken moet een e-mailadres worden opgegeven.

Stap 4

Als je de werkplek of studie van een persoon kent, neem dan contact op met het decanaat of de officemanager en vraag om de post van de medewerker / student voor te stellen om hem iets belangrijks over te brengen. Uw wederzijdse vrienden en kennissen zullen u zeker kunnen helpen aan de informatie die u nodig heeft.

Stap 5

Gebruik betaalde diensten op internet die naar een persoon zoeken, of liever informatie over hem (bijvoorbeeld find-baza.com). Niemand kan u absolute betrouwbaarheid garanderen, maar als laatste redmiddel is deze optie voldoende.

Aanbevolen: