Een Mailbox Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Mailbox Instellen Op Je Telefoon
Een Mailbox Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Mailbox Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Mailbox Instellen Op Je Telefoon
Video: How to Set Up Voicemail on iPhone 2024, Mei
Anonim

De mobiele telefoon is niet alleen een middel voor spraakcommunicatie. Een van de belangrijke functies is het werken met e-mail. Maar voordat u deze functie gaat gebruiken, moet u een mailbox op uw telefoon instellen.

Een mailbox instellen op je telefoon
Een mailbox instellen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot e-mail vanaf een mobiele telefoon. Het is een standaard telefoontoepassing, mobiele webbrowser en mailboxtoepassingen van derden.

Stap 2

Voer de standaardtoepassing uit om deze te configureren. Ga hiervoor naar het telefoonmenu, selecteer "Berichten" en vervolgens "E-mail" (afhankelijk van het model kunnen de items verschillen). Maak een nieuw account aan.

Stap 3

Voer uw e-mailadres en naam in die in uitgaande e-mails zullen verschijnen. Selecteer het type server voor inkomende e-mail (pop of imap) en voer het adres in. Voer het adres van de uitgaande mailserver in. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 4

Stel de instellingen in voor inkomende berichten: download berichten volledig of alleen kopteksten, laat berichten na het downloaden op de mailserver staan of verwijder. Geef het aantal e-mailberichten op dat u naar uw telefoon wilt downloaden en de maximale berichtgrootte. Kies een van de beveiligde inlogmogelijkheden of laat de verbinding onbeveiligd. Wijzig indien nodig de waarde van de poort van de server voor inkomende e-mail.

Stap 5

Stel de instellingen in voor uitgaande e-mails. Voeg optioneel een handtekening toe voor elke e-mail die u verzendt. Selecteer ook een van de beveiligde verbindingsopties of laat deze onbeveiligd. Wijzig indien nodig de waarde van de uitgaande serverpoort.

Stap 6

Voer een naam in voor het account dat u aanmaakt. Klik op de knop "Opslaan" om te bevestigen. Nu kunt u een brief schrijven, uw e-mail controleren, terwijl de gedownloade brieven worden opgeslagen in de map "Inbox".

Stap 7

Het werk en de configuratie van de mailbox kan worden uitgevoerd met behulp van een mobiele webbrowser. De meeste populaire e-maildiensten hebben een internetinterface voor verschillende mobiele apparaten. Start de applicatie en ga naar het adres van de website die postdiensten aanbiedt. Afhankelijk van het type mobiel apparaat wordt automatisch de bijbehorende versie van de webinterface geopend. Hiermee kunt u volledig met uw mailbox werken.

Stap 8

Werken met e-mail vanaf een mobiele telefoon kan met programma's van derden. Er zijn zowel universele applicaties als applicaties die rechtstreeks zijn ontwikkeld door e-mailserviceproviders (bijvoorbeeld yandex.ru, mail.ru, enz.). Het instellen ervan is vergelijkbaar met het instellen van standaard telefoontoepassingen.

Aanbevolen: