Wat Is Er Speciaal Aan Xbox One

Wat Is Er Speciaal Aan Xbox One
Wat Is Er Speciaal Aan Xbox One

Video: Wat Is Er Speciaal Aan Xbox One

Video: Wat Is Er Speciaal Aan Xbox One
Video: The History of the Xbox One: The Good, The Bad, & The Ugly 2024, Mei
Anonim

Gameverslaafden over de hele wereld verheugen zich: op 21 mei 2013 kondigde Microsoft officieel zijn volgende generatie Xbox-console aan. De gadget, de Xbox One genaamd, werd onthuld op het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond.

Wat is er speciaal aan Xbox One
Wat is er speciaal aan Xbox One

De exacte kosten van de Xbox One en de datum van de release van de console in de uitverkoop zijn niet aangekondigd. Het is pas bekend dat de settopbox voor eind 2013 in de verkoop gaat. De Xbox One wordt geleverd met een Kinect-controller. De settopbox ondersteunt cloudservices. Dankzij de verbeterde versie van de controller begrijpt de console gebaren en spraakopdrachten en kan hij ook in een oogwenk schakelen tussen films, games en internettoegang.

Bij de aankondiging van de settopbox werd ook de technische vulling onthuld. De gadget krijgt een processor met acht cores en acht gigabyte RAM. De harde schijf zal 500 gigabyte groot zijn. Zoals de fabrikant van de Xbox One belooft, zal de console bijna geruisloos werken, wat ongelooflijk blij zal zijn voor degenen die graag 's nachts spelen.

Bij de presentatie werden ook de eerste games voor de nieuwe console gepresenteerd. Deze omvatten Call of Duty: Ghosts, Forza Motorsport 5, vier sportgames van EA-uitgevers en een nieuw project van Remedy, dat Max Payne en Alan Wake creëerde, genaamd Quantum Break.

Het Xbox One-voorvoegsel werd acht jaar na de release van de vorige generatie console, de Xbox 360, gepresenteerd. Tijdens zijn bestaan heeft Microsoft wereldwijd meer dan 77 miljoen apparaten verkocht. Trouwens, de belangrijkste concurrent van de Xbox One, de PS4-console van Sony, werd in februari 2013 aangekondigd. Aangenomen wordt dat de technische component ervan bekend zal worden op de E3-beurs, die in juni 2013 zal worden gehouden.

Aanbevolen: