Welke Kenmerken Heeft De Google-tablet?

Welke Kenmerken Heeft De Google-tablet?
Welke Kenmerken Heeft De Google-tablet?

Video: Welke Kenmerken Heeft De Google-tablet?

Video: Welke Kenmerken Heeft De Google-tablet?
Video: SACAR CUENTA de GOOGLE a TABLET'S CHINAS (NUEVO METODO 2020) 2024, Mei
Anonim

Een tabletcomputer van Google genaamd de Nexus 7 werd onthuld op een beurs in juni 2012. Dit is de eerste Nexus-tablet die door het bedrijf wordt uitgebracht. Uiteraard werkt dit toestel met het Android systeem.

Welke kenmerken heeft de Google-tablet?
Welke kenmerken heeft de Google-tablet?

De 7-inch Nexus 7-tablet is 10,5 mm dik. Het is verre van de dunste tablet, maar het gewicht is relatief laag (340 g). Daarnaast heeft het toestel een onderscheidend kenmerk: de achterwand is gemaakt van een relatief zachte kunststof. Er is slechts één speakergat aan de achterkant. De camera ontbreekt, zoals veel 7-inch tegenhangers.

Het hart van de Nexus 7-tabletcomputer wordt gevormd door een 4-core Nvidia Tegra 3 processor. Elke core is geklokt op 1,2 GHz. Het is mogelijk om de prestaties van de CPU te verhogen door de frequentie te verhogen naar 1,3 GHz. De hoeveelheid RAM is 1 GB. Dit is voldoende, gezien de hoge prestaties van de geïnstalleerde RAM-modules.

Het interne geheugen heeft een capaciteit van 8 GB. Daarnaast is er een model met 16 GB werkgeheugen. De prijs zal naar verwachting $ 50 hoger zijn. Het duidelijke nadeel van deze tablet is het ontbreken van een geheugenuitbreidingsslot. Die. de gebruiker kan geen microSD-kaart of ander formaat op het apparaat aansluiten. De Nexus 7 meet 198,5 x 120 x 10,45 mm.

Uiteraard bevat de tablet modules om verbinding te maken met wifi- en bluetooth-netwerken. Ook is de computer uitgerust met een GPS-systeem. De maximale matrixresolutie is 1280 x 800 pixels. Dat is niet slecht voor een 7-inch scherm. De schermhelderheid van 400 nits overtreft alle verwachtingen.

Zoals verwacht draait de Nexus 7-tablet op Android 4.1 Jelly Bean. Het eerste laden van het apparaat duurt relatief lang - 35 seconden. Gelukkig wordt dit nadeel na het verkrijgen van toegang tot OS-functies eenvoudigweg vergeten. Volgens de testresultaten is het Google Nexus 7-apparaat sneller dan zijn grotere tegenhangers. Met een actieve wifi-module en het afspelen van video's werkt de tablet bijna 10 uur. Het apparaat kost momenteel bijna $ 200 voor inwoners van de VS, het VK en Canada.

Aanbevolen: