Hoe Vind Je Je Thuisadres

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Je Thuisadres
Hoe Vind Je Je Thuisadres

Video: Hoe Vind Je Je Thuisadres

Video: Hoe Vind Je Je Thuisadres
Video: Windows 11 - Hoe u uw IP-adres kunt vinden | Controleer uw eigen IP-adres 2024, Maart
Anonim

Als u het huistelefoonnummer van een persoon kent, kunt u gemakkelijk het adres van zijn woonplaats achterhalen. U hoeft met niemand contact op te nemen, absoluut alle acties om het adres te verduidelijken kunnen worden uitgevoerd zonder zelfs maar uw huis te verlaten.

Hoe u uw thuisadres kunt vinden
Hoe u uw thuisadres kunt vinden

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Als u dergelijke informatie over een persoon heeft, zoals zijn telefoonnummer thuis, kunt u op elk moment het adres van zijn woonplaats achterhalen. Om dit te doen, heb je een computer en een internetverbinding nodig, evenals een eenvoudig programma. Hoe kun je het huisadres van een persoon achterhalen, terwijl alleen zijn telefoonnummer beschikbaar is?

Stap 2

Schakel internet op uw computer in en open de startpagina van een zoekservice. Typ in het zoekveld de volgende tekst: "download de telefoongids (steden)". Vervolgens moet u een elektronische gids downloaden van de stad waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

Zodra het programma van internet is gedownload, moet u het op uw computer installeren. Voordat u begint met het installeren van de handleiding, controleert u het installatiebestand op virussen erin. Als er geen malware wordt gevonden, kunt u de elektronische versie van het telefoonboek veilig op uw computer installeren. Voer hiervoor de juiste snelkoppeling uit.

Stap 4

Zodra het programma op uw pc is geïnstalleerd, kunt u het adres achterhalen van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Na het installeren van de applicatie is het niet nodig om het systeem opnieuw op te starten. Start daarom onmiddellijk de geïnstalleerde map door met de linkermuisknop op de snelkoppeling van het programma te dubbelklikken.

Stap 5

Het downloaden van het programma zal enige tijd duren. Volg deze stappen zodra de app klaar is voor gebruik. Stel het programma als zoekparameter in op het telefoonnummer thuis van de persoon van wie u het adres wilt weten. Klik op de knop "Zoeken". Binnen enkele seconden geeft de applicatie u het woonadres van de abonnee op wiens naam het telefoonnummer is geregistreerd.

Aanbevolen: