LG X Power-smartphone: Voor- En Nadelen

LG X Power-smartphone: Voor- En Nadelen
LG X Power-smartphone: Voor- En Nadelen

Video: LG X Power-smartphone: Voor- En Nadelen

Video: LG X Power-smartphone: Voor- En Nadelen
Video: LG X Power: в два раза дольше 2024, Mei
Anonim

Wanneer je een advertentie voor deze smartphone ziet, is het eerste dat opvalt het grote woord kracht in de titel. Philips-smartphones met hun megagrote batterijen komen meteen voor de geest. Is het LG gelukt om op één lading een smartphone te maken die net zo lang meegaat als smartphones van Philips?

LG X Power-smartphone: voor- en nadelen
LG X Power-smartphone: voor- en nadelen

De LG X Power-smartphone heeft vrij moderne kenmerken, maar het is onwaarschijnlijk dat hij zal werken met resource-intensieve applicaties. Het draait immers op een vrij zwakke (naar huidige maatstaven) vier-core processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz per core. De telefoon heeft 2 GB RAM. Het scherm is van behoorlijke kwaliteit met een goede resolutie van 1280x720 pixels. Het diagonale formaat van 5,2 inch is best geschikt voor een modern toestel. Er zijn klachten onder gebruikers dat het scherm van het toestel niet helder genoeg is en kleuren slecht weergeeft.

De gadget is voorzien van een degelijke camera met een resolutie van 13 megapixels. Er is ook een camera aan de voorkant met een resolutie van 5 megapixels. Het apparaat is in staat om goede video's met een goede kwaliteit op te nemen. Toegegeven, ondanks de moderne kenmerken van de camera zijn de recensies over de kwaliteit van de afbeeldingen slecht.

Het toestel draait op Android 6.0 en werkt in alle moderne netwerken, ook LTE-netwerken.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de batterij. De telefoon heeft een snellaadsysteem waarmee de batterij van het apparaat meerdere keren sneller kan worden opgeladen dan met de gebruikelijke oplaadmethode. Toegegeven, sceptici beweren dat deze oplaadtechniek de batterij vernietigt. Het is moeilijk voor te stellen dat LG het toestel zou kunnen uitrusten met een bewust destructief oplaadsysteem. Om een definitieve conclusie te trekken, moet u de chemie van een bepaalde batterij kennen. De batterij is ingebouwd, maar er zijn geen gegevens beschikbaar over dit probleem.

De batterij zelf is behoorlijk ruim en verdubbelt qua capaciteit bijna de standaardindicatoren van andere smartphones. De capaciteit is 4100 ma * h. Hierdoor gebruik je je smartphone 15 uur lang zonder opladen in de actieve modus.

Het lijkt erop dat de telefoon een echte uitkomst zou moeten zijn! Fabrikanten zijn immers om de een of andere reden alleen voor hen duidelijk, ze geven meestal alle gadgets vrij met een zwakke batterij. Maar de ruime batterij van de smartphone wordt gecompenseerd door de niet erg goede kwaliteit van het apparaat en de hierboven genoemde nadelen.

Gezien deze factoren is het de moeite waard om aandacht te besteden aan vergelijkbare gadgets en niet te haasten om LG te kopen. Je kunt denken aan de Philips-apparaten die in de aankondiging werden genoemd. Ze zijn technisch gezien veel interessanter voor dezelfde prijs.

Aanbevolen: