Beste IPhone-browsers

Inhoudsopgave:

Beste IPhone-browsers
Beste IPhone-browsers

Video: Beste IPhone-browsers

Video: Beste IPhone-browsers
Video: Лучшие веб-браузеры для iPhone! 2024, Mei
Anonim

De standaard browser voor iPhone Safari is snel en makkelijk in gebruik, maar er zijn even goede alternatieven met diverse diensten en leuke toevoegingen.

browser voor iphone
browser voor iphone

Chrome door Google

Chrome-browser is perfect gesynchroniseerd met alle Google-services en werkt op het meest populaire besturingssysteem. Zelfs als de gebruiker meerdere platforms gebruikt, onthoudt de browser tabbladen, wachtwoorden en andere gegevens. Als Safari op de pc is geïnstalleerd, kan het met Chrome op iPhone werken met behulp van de Handoff-functie.

Afbeelding
Afbeelding

De aangename browserinterface wordt aangevuld met een handig verticaal paneel waar u met tabbladen kunt werken en de pagina kunt vernieuwen met een enkele veegbeweging. Interactie met de adresbalk is nog handiger dankzij speciale internetsymbolen. Door de optie Databesparing in Chrome te activeren, kunt u verkeer besparen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de gedownloade inhoud.

Kust door Opera

Afbeelding
Afbeelding

De browserinterface is niet traditioneel vanwege het feit dat de sites op Coast op applicaties lijken. Het hoofdpaneel bevat pictogrammen van geselecteerde sites en u kunt hun volgorde wijzigen en een afbeelding voor de achtergrond selecteren, net als in de standaardversie voor pc. Met de browser kunt u multitasken met meerdere tabbladen.

Mercury-browser voor iOS

Mercury Browser mag een van de meest geavanceerde producten in de App Store genoemd worden. Gebruikers kunnen verschillende extensies aansluiten, AdBlock activeren, User Agent wijzigen, leesmodi wijzigen, desgewenst volledig scherm instellen, met de cloud werken en gebaren gebruiken.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt de tabbladen aanpassen zoals ze op uw computer verschijnen om het ongemak bij het overschakelen van smartphone naar pc en vice versa tot een minimum te beperken. Met veel functionaliteit blijft deze browser voor iPhone best snel.

Yandex-browser

Afbeelding
Afbeelding

De Russische browser onderscheidt zich van de rest door de handige locatie van de adresbalk. In Yandex Browser bevindt deze zich onderaan, dus u hoeft niet door de pagina te scrollen of de bovenkant van het scherm te bereiken om het websiteadres in te vullen. Yandex heeft uitstekend gezocht en kan hints geven tijdens het zoeken, en als je naar het weer vraagt, verschijnt het resultaat onmiddellijk.

Doplhin-browser

Het belangrijkste kenmerk van de browser is de mogelijkheid om te besturen met behulp van getekende symbolen. Het is voldoende om de letter G, T of Z op het scherm te vegen en Doplhin Browser opent respectievelijk Google, Twitter en Yandex.

Afbeelding
Afbeelding

U kunt uw eigen symbolen maken en uw favoriete sites eraan koppelen voor snellere toegang. De browser heeft ook Ad Block, de mogelijkheid om volledig scherm en nachtmodus uit te voeren. U kunt de tabbladen ordenen zoals op een pc of de stijl van het zijmenu kiezen.

Aanbevolen: