Apparatuur Kopen Via Internet

Inhoudsopgave:

Apparatuur Kopen Via Internet
Apparatuur Kopen Via Internet

Video: Apparatuur Kopen Via Internet

Video: Apparatuur Kopen Via Internet
Video: Inbouw Apparatuur online kopen 2024, Mei
Anonim

Verkopen via internet is een van de handigste diensten van onze tijd. U hoeft geen uren en soms dagen te besteden aan het zoeken naar het juiste. Daarom hebben internetgebruikers al lang voor zichzelf besloten dat aankopen via het netwerk comfortabel, gemakkelijk en voordelig zijn.

Apparatuur kopen via internet
Apparatuur kopen via internet

instructies:

Stap 1

Gebruik de zoekmachine om de apparatuur die u nodig heeft in de online winkel te vinden. Kies een winkel die verschillende vormen van betaling en levering van goederen biedt. Zo kunt u de voor u meest geschikte optie kiezen. Als de winkel zich in uw stad bevindt, kunt u de levering van goederen per koerier bij u thuis bestellen. De kosten van diensten zijn afhankelijk van het gewicht van het gekochte product (gemiddeld 100 tot 500 roebel). De betaling vindt plaats na ontvangst van het artikel.

Stap 2

Inspecteer het geleverde goed alvorens te betalen. De techniek moet bijzonder zorgvuldig worden gecontroleerd, gezien de kenmerken ervan. Als u een defect vindt, kunt u op grond van de wetgeving inzake consumentenbescherming het defecte product weigeren en binnen twee weken retourneren. Het is noodzakelijk om de bon te bewaren in geval van een klacht over de kwaliteit van de goederen. Als u net van gedachten bent veranderd om te kopen, kunt u de goederen ook niet betalen, maar moet u nog steeds betalen voor de levering aan de koerier.

Stap 3

De goederen kunnen na ontvangst van de bestelling per post worden betaald. Postbezorging wordt contant betaald na ontvangst van de aankoop. Als je thuis een defect aantreft of de ontvangen apparatuur niet werkt, kun je een klacht indienen bij de online winkel waar je de bestelling hebt geplaatst. Het oplossen van dergelijke klachten duurt echter meestal lang.

Stap 4

Naast contant betalen kunt u gebruik maken van de mogelijkheid van elektronisch geld als betaalmiddel. Hiervoor moet u een elektronische portemonnee hebben geregistreerd in een van de betalingssystemen. Eerst moet u geld in de portemonnee aanvullen, als dit niet genoeg is om de aankoop te betalen, en vervolgens een elektronische betaling uitvoeren.

Stap 5

U kunt online goederen betalen met magnetische betaalkaarten (VISA, MasterCard). U moet eerst weten of de online winkel creditcards accepteert voor betaling. Met een debetkaart betaalt u de goederen met uw eigen opgebouwde geld. Als u de eigenaar bent van een creditcard, sluit dan een lening af bij de juiste bank tegen een bepaald percentage om de aankoop te betalen. In de toekomst zal het geleende geld moeten worden teruggegeven.

Stap 6

U kunt de diensten van elke bank gebruiken en de bestelde goederen betalen volgens het ontvangstbewijs dat door de winkel wordt verstrekt. Druk de bon af en betaal de aankoop in een willekeurig filiaal van de bank.

Aanbevolen: