Hoe De E-mail Van De Telefoon In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De E-mail Van De Telefoon In Te Voeren
Hoe De E-mail Van De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe De E-mail Van De Telefoon In Te Voeren

Video: Hoe De E-mail Van De Telefoon In Te Voeren
Video: How To Add An Email Account On Android 2024, Mei
Anonim

Het is niet alleen mogelijk om via de computer ontvangen brieven per e-mail te bekijken, te verzenden en te sorteren. Een vergelijkbare service is beschikbaar bij gebruik van een mobiele telefoon. Hierdoor kunt u vanaf uw mobiele telefoon een e-mailbox invoeren.

Hoe de e-mail van de telefoon in te voeren
Hoe de e-mail van de telefoon in te voeren

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met internettoegang;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Mobiele versies van sites en e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen en nieuwe berichten. Met de telefoon kunt u ook e-mails uitwisselen, foto's bekijken en expresberichten verzenden.

Stap 2

U kunt op verschillende manieren toegang krijgen tot uw e-mail vanaf uw telefoon. Installeer bijvoorbeeld een e-mailclient voor uw service. Als uw e-mail zich op Yandex bevindt, maakt u verbinding met internet op uw telefoon en gaat u naar m.ya.ru/ymail, die u in de adresbalk van uw telefoon moet typen. Wacht tot de service uw telefoonmodel heeft bepaald en bied een link aan om de applicatie te downloaden. Volg de link en download het programma.

Stap 3

Als u het werken met internet en het openen van internetpagina's op uw telefoon nog niet onder de knie hebt, volstaat het om naar het adres m.ya.ru/ymm te gaan en het programma te downloaden.

Stap 4

Typ de volgende combinatie mail.yandex.ru/ in de adresbalk en selecteer vervolgens in het geopende venster het item "Mobiele versie" helemaal onderaan de pagina. Volg de link en voer de login en het wachtwoord uit de e-mail in de daarvoor bestemde velden in. Log in op e-mail en sla een bladwijzer op de geopende pagina op.

Stap 5

Als het handig voor u is om met een computer te werken, ga dan naar mobile.yandex.ru/mail/download/, selecteer uw telefoonmodel, klik op de knop Toepassing downloaden en sla het programma op uw computer op. Daarna hoeft u alleen de applicatie naar uw telefoon over te zetten.

Stap 6

Een andere mogelijkheid om de applicatie te downloaden is ook mogelijk vanaf een pc. Verbind uw computer met internet en typ mobile.yandex.ru/mail/iphone/ in de adresbalk van uw browser. Volg dan deze stappen. Eerst moet u uw telefoonnummer in een speciaal veld invoeren. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de link om het programma te downloaden op de mobiel wordt afgeleverd. Daarna hoeft u het alleen al vanaf de telefoon te doorlopen en de applicatie te downloaden. Met een goede snelheid duurt het downloaden en installeren minder dan vijf minuten.

Stap 7

Soortgelijke mobiele applicaties zijn beschikbaar op andere e-maildiensten. Indien gewenst kunnen ze op dezelfde manier worden geïnstalleerd. Of ga van je telefoon naar de mobiele versie van de e-mailservice, nadat je eerder de letter m aan het begin van het adres hebt getypt. Voor Yandex - m.ya.ru, voor Mail.ru - m.mail.ru, gebruik mail op Gmail - typ m.google.ru, op Rambler - m.rambler.ru. Dit zal de taak nog gemakkelijker maken.

Aanbevolen: