Hoe Abonnees Gratis Op Een VK-groep Te Krijgen

Hoe Abonnees Gratis Op Een VK-groep Te Krijgen
Hoe Abonnees Gratis Op Een VK-groep Te Krijgen

Video: Hoe Abonnees Gratis Op Een VK-groep Te Krijgen

Video: Hoe Abonnees Gratis Op Een VK-groep Te Krijgen
Video: 📞 How to get a Free USA phone/Получи бесплатно телефонный номер в США 📱 2024, Mei
Anonim

Een groep op het sociale netwerk Vkontakte is een geweldige manier om uw diensten of producten te promoten. Je moet alleen weten hoe je daar mensen kunt aantrekken.

Hoe abonnees gratis op een VK-groep te krijgen
Hoe abonnees gratis op een VK-groep te krijgen

Registreer uw tweede pagina op Vkontakte - laten we het professioneel noemen. Geef daar zoveel mogelijk informatie over uzelf over u als professional in uw vakgebied. Schrijf in de status de service die je aan mensen verleent, zodat vreemden meteen begrijpen waarom je ze als vrienden toevoegt. En begin nu met het toevoegen van mensen uit je doelgroep als vrienden. Als een persoon je vriend is, kun je hem veilig uitnodigen voor je groep (om de een of andere reden worden mensen echter liever aan vrienden toegevoegd dan aan groepen)

Vraag je vrienden om hun professionele groep zoveel mogelijk te reposten. Registreer u op sites waar u eenvoudige taken kunt uitvoeren (zoals reposten, lid worden van communities, enz.) en punten kunt verdienen. Dan kun je met deze punten betalen om abonnees in je groep te krijgen. Deze methode is goed omdat het snel en volledig gratis is, hier leven alle mensen (bots worden geblokkeerd). Het enige nadeel is dat de abonnees willekeurig zijn, en niet uit de doelgroep, zoals je zou willen.

Verzin een interessante actie met prijzen. Het komt erop neer dat mensen de maximale repost maken en zelf aan de groep toevoegen, en vervolgens, bijvoorbeeld, met behulp van de methode van het laten vallen van willekeurige getallen, drie gelukkigen kiezen (1e, 2e en 3e plaats). Mensen zijn meestal erg geïnteresseerd in dergelijke promoties en riskeren hun geluk te beproeven … Ga ervoor, het gaat je lukken!

Aanbevolen: