Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen
Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Herstellen
Video: How to Easily Recover Lost Files from Corrupted USB Drive ? 2024, April
Anonim

Als het bij het aansluiten van een USB-flashstation op een computer niet wordt gedetecteerd, haast u dan niet om het weg te gooien. In de meeste gevallen kan dit probleem inderdaad worden opgelost. Verwisselbare opslagmedia kunnen worden hersteld en aangepast om te werken.

Hoe een USB-flashstation te herstellen
Hoe een USB-flashstation te herstellen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - USB stick;
  • - JetFlash-hersteltool.

instructies:

Stap 1

JetFlash Recovery Tool is klein in gewicht (ongeveer 3,5 MB), maar een zeer nuttig programma voor het herstellen van "kapotte" flashdrives die "buggy" in gebruik zijn. Dergelijke USB-media worden niet gedetecteerd door de computer, het systeem ziet ze niet, zelfs niet na een herstart, u kunt er geen informatie van kopiëren of een nieuw document opslaan. Als u een van de bovenstaande symptomen heeft, zoek dan naar dit hulpprogramma en installeer het op uw computer. Dit programma zal je zeker van pas komen.

Stap 2

U vindt het programma op internet op sites met software. Het is voldoende om het zoekwoord JetFlash Recovery Tool in te voeren in de zoekopdracht die u gebruikt en een of meer verstrekte links te volgen, waar het hulpprogramma dat u nodig hebt zich bevindt. Download de applicatie, pak het archief uit en voer het programma uit.

Stap 3

Sluit daarna de USB-stick aan op uw computer. Wacht even totdat de flashdrive dit kan bepalen. Om het vervolgens te herstellen, moet u op de knop Start klikken en wachten tot het proces is voltooid. Daarna moet u het werk afsluiten met de knop Afsluiten. Nu kunt u de USB-flashdrive loskoppelen en opnieuw aansluiten op uw computer om te controleren of het probleem is opgelost of niet. Zoals de praktijk laat zien, kunnen verwisselbare media in de meeste gevallen met dit programma binnen enkele seconden worden hersteld.

Aanbevolen: