Hoe Vergroot Ik Het Klembord?

Inhoudsopgave:

Hoe Vergroot Ik Het Klembord?
Hoe Vergroot Ik Het Klembord?

Video: Hoe Vergroot Ik Het Klembord?

Video: Hoe Vergroot Ik Het Klembord?
Video: How to access Clipboard History on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het klembord is een plaats in het RAM-geheugen van de computer waar tijdelijk gegevens worden gekopieerd, bijvoorbeeld bij het werken in een teksteditor of in het programma Verkenner. U kunt het op twee manieren vergroten: vouw het wisselbestand uit of installeer software die de mogelijkheden van de buffer uitbreidt en u in staat stelt de inhoud ervan te accumuleren.

Hoe vergroot ik het klembord?
Hoe vergroot ik het klembord?

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Vouw het wisselbestand uit om de mogelijkheden van het klembord te vergroten. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer", selecteer in het contextmenu de opdracht "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Geavanceerd". Klik op de knop "Prestatie-instellingen", klik in de optiegroep "Virtueel geheugen" op "Wijzigen".

Stap 2

Selecteer het gewenste station uit de lijst. Voer een nieuwe grootte in voor het wisselbestand in de vakken Oorspronkelijke grootte en Maximale grootte, klik op Instellen. Start daarna uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren en de toename van het klembord te laten plaatsvinden.

Stap 3

Gebruik speciale toepassingen om de mogelijkheden van het klembord uit te breiden. Download en installeer bijvoorbeeld de M8 Free Clipboard-software. Het maakt het mogelijk om verschillende soorten gegevens op het klembord te plaatsen. De interface is een tabel met 25 cellen.

Stap 4

Start de applicatie, bij het kopiëren naar het klembord hoort u een pieptoon, wat betekent dat de informatie aan de applicatie is toegevoegd. Plak er gegevens uit, selecteer hiervoor de cel en selecteer de opdracht "Plakken". U kunt ook de associatie van elke cel met een letter van het Latijnse alfabet instellen. U kunt het programma downloaden van de officiële website

Stap 5

Installeer de Clipboard Recorder-software, u kunt deze downloaden op https://www.lw-works.com/files/cbrecorder_setup.exe. Na het opstarten verschijnt de applicatie in het systeemvak en onthoudt de gekopieerde of geknipte stukjes tekst.

Stap 6

Om ze in het document in te voegen, vouw je het programmavenster uit en selecteer je het gewenste item. Naast de fragmenten zelf, worden ook de toepassingspictogrammen weergegeven waaruit ze zijn ingevoegd. Wanneer u tekst uit het programma plakt, blijft de opmaak behouden. U kunt ook de gegevensoverdracht organiseren en het klembord uitbreiden om via het netwerk te werken.

Aanbevolen: