Hoe Video-opname Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Video-opname Te Verbeteren
Hoe Video-opname Te Verbeteren

Video: Hoe Video-opname Te Verbeteren

Video: Hoe Video-opname Te Verbeteren
Video: Alles over LICHT tijdens het filmen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Homevideo, een film gedownload van internet of een slecht gekochte schijf - elk bestand kan verbetering van de kwaliteit van de video-opname vereisen. Te donkere opnamen, onduidelijkheid en andere problemen met het beeld kunnen worden gecorrigeerd met speciale software.

Hoe video-opname te verbeteren
Hoe video-opname te verbeteren

Noodzakelijk

PC, internettoegang

instructies:

Stap 1

Om de kwaliteit van video-opnames te verbeteren, moet u een van de programma's voor videoverwerking kiezen. De meest direct beschikbare zijn EnhanceMovie en VirtualDUB. U kunt beide gebruiken, hoogstwaarschijnlijk zult u genoegen nemen met degene die u het beste bevalt in termen van functionaliteit, bruikbaarheid en kwaliteit van het eindresultaat.

Stap 2

Start het geselecteerde programma om de video-opname te verbeteren.

Stap 3

Open het bestand dat u wilt verbeteren in het programma. Dit kan in de regel via "Menu" - "Open" (of "Bestand uploaden"). Selecteer vervolgens de gewenste video.

Stap 4

Open in zowel VirtualDUB als EnhanceMovie de instellingen en pas de helderheid, scherpte, contrast en andere video-opname-opties aan. U vindt deze in het instellingenmenu - afhankelijk van het programma kan dit één venster zijn voor alle instellingen of afzonderlijke menu-subitems voor elke parameter. Dienovereenkomstig moet u die instellingen aanpassen die u niet leuk vindt in de afbeelding wanneer u een video bekijkt.

Stap 5

Bekijk de wijzigingen om te zien of alles bij u past. Indien nodig kunt u de vorige parameters aanpassen of retourneren.

Stap 6

Sla de video op. Het is optimaal om een tweede bestand aan te maken - als na het opslaan iets niet lukt, kun je altijd terugkeren naar de originele versie.

Aanbevolen: