Verbinding Maken Met Digitale Tv

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Digitale Tv
Verbinding Maken Met Digitale Tv

Video: Verbinding Maken Met Digitale Tv

Video: Verbinding Maken Met Digitale Tv
Video: IP TV ontvanger CanalDigitaal 2024, Mei
Anonim

Eerst moet je beslissen welke digitale tv je voor jezelf wilt installeren: kabel of satelliet. Als u in een appartement woont, is het hoogstwaarschijnlijk handiger om de kabel aan te sluiten, als u in een privéhuis woont, dan - digitale satelliet-tv.

Verbinding maken met digitale tv
Verbinding maken met digitale tv

instructies:

Stap 1

Als u zelf een satelliet-tv wilt installeren, zoek dan uit wie in uw stad de benodigde apparatuur installeert. Tegenwoordig is het niet moeilijk om zulke mensen te vinden. Zoek ook op internet (met behulp van de sites Google.ru of Yandex.ru) naar bedrijven die satelliet-tv installeren en configureren.

Stap 2

Verder, wanneer u het vereiste geldbedrag heeft verzameld (gemiddeld vanaf 1800 roebel), bestelt u een installatie voor uzelf. Om dit te doen, informeert u de meester wanneer het u uitkomt om naar u toe te komen en vertelt u hem ook uw thuisadres (waar u satelliet-tv wilt installeren). Daarna moet je gewoon wachten.

Stap 3

U kunt de "digitale" ook zelf aansluiten. Om dit te doen, koopt u een "schotel", installeert u deze, rekening houdend met de locatie van de satelliet (dit is het moeilijkst, probeer gegevens op het netwerk te zoeken of laat u gewoon begeleiden door uw buren).

Stap 4

Gebruik een kabel om de antenne op de zender en de tv aan te sluiten. Pas zeeotters en afbeelding aan.

Stap 5

Als u kabel-tv gaat installeren, zoek dan uit welke aanbieders van digitale kabel-tv in uw stad zijn. Daarna kunt u hun website op internet vinden en online een verbindingsverzoek achterlaten (door uw contactgegevens op te geven in het verbindingsformulier, meestal is dit uw volledige naam, telefoonnummer en adres).

Stap 6

Wacht daarna tot iemand contact met u opneemt en akkoord gaat met de installatie. Ook als er een kantoor in uw stad is, kunt u de installatie rechtstreeks met de meester afspreken.

Stap 7

Nu u uw digitale tv hebt aangesloten, kunt u genieten van het kijken naar uw favoriete tv-programma's en films in uitstekende kwaliteit.

Aanbevolen: