Hoe Maak Je Een Airconditioner Met Je Eigen Handen?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Airconditioner Met Je Eigen Handen?
Hoe Maak Je Een Airconditioner Met Je Eigen Handen?

Video: Hoe Maak Je Een Airconditioner Met Je Eigen Handen?

Video: Hoe Maak Je Een Airconditioner Met Je Eigen Handen?
Video: Hoe maak je een draagbare airconditioner van karton? 2024, April
Anonim

In de hete zomerperiode realiseren steeds meer mensen de noodzaak om een airconditioner te kopen, maar in sommige gevallen, wanneer het niet mogelijk is om een professionele airconditioner van een merk aan te schaffen, moet u de kamer zelf koelen. U kunt proberen uw eigen airconditioner voor thuis te maken. Om het goed te laten functioneren, heeft u alleen een koudwatertoevoersysteem nodig.

Hoe maak je een airconditioner met je eigen handen?
Hoe maak je een airconditioner met je eigen handen?

Noodzakelijk

  • 1.tuinslang, ventilator
  • 2. Plastic flessen, ventilator
  • 3. Radiator, slangen, ventilator

instructies:

Stap 1

Voor één type zelfgemaakte airconditioner heb je een tuinslang of dunne koperen pijp en een krachtige ventilator nodig. Bevestig de slang aan de ventilatorkap door deze rond te draaien en een kleine afstand tussen de slangomwentelingen te laten.

Stap 2

Sluit het ene uiteinde van de slang aan op de waterkraan en laat het andere uiteinde in de badkuip zakken. Zet tegelijkertijd de ventilator en koud water onder hoge druk aan.

Stap 3

Je kunt ook een airconditioner voor een kleine kamer maken met plastic flessen. Doe koud water in plastic of glazen flessen en zet ze een nacht in de vriezer om het water te bevriezen. Plaats alle flessen op een vlakke ondergrond voor de ingeschakelde ventilator op een rij op korte afstand van elkaar.

Stap 4

Een andere manier om een airconditioner te maken, is door een kleine autoradiator te gebruiken met een elektrische ventilator. Sluit twee rubberen slangen aan op de radiator - voor watertoevoer en -afvoer.

Stap 5

Plaats de radiator verticaal op een vlakke ondergrond en sluit de ventilator aan op het lichtnet met behulp van een 12 volt voedingsadapter. Laat met een slang water onder lage druk in de radiateur stromen.

Stap 6

Overbelast de slangen niet om de airconditioner beter te laten presteren. Als u besluit een conditioner in flessen te gebruiken, voeg dan een kleine hoeveelheid zout toe aan het water voordat u het invriest - zout water smelt langzamer.

Aanbevolen: