Hoe Een Joystick Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Joystick Te Repareren?
Hoe Een Joystick Te Repareren?

Video: Hoe Een Joystick Te Repareren?

Video: Hoe Een Joystick Te Repareren?
Video: How to Repair a PS4 Analog Stick That is Drifting, Sticking, Jittery/Cleaning DualShock 4 Controller 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Sony Ericsson zijn tegenwoordig een van de leidende schakels in een keten die mobiele communicatie wordt genoemd. Elk nieuw telefoonmodel vertegenwoordigt een verbeterde versie van het vorige model met nieuwe functies of opties. De opkomst van een telefoon met een actieve joystick zorgde voor een golf van kritiek, zowel positief als negatief. Joysticks in Sony Ericsson-telefoons werken na verloop van tijd niet meer - dit komt door de slechte bescherming van de joystick tegen stof. Joystickreparatie is een optelsom van een paar eenvoudige stappen.

Hoe een joystick te repareren?
Hoe een joystick te repareren?

Noodzakelijk

Een mobiele telefoon met een joystick, een kleine schroevendraaier, machineolie, een spuit met een naald

instructies:

Stap 1

Het grootste probleem met joysticks in Sony Ericsson-telefoons is een slechte dichtheid. Zand, stof, alle losse substanties kunnen via de joystick in de telefoon sluipen. Daarom is het voldoende om het te demonteren, te smeren en onze joystick zal weer werken. Het demonteren van telefoons van dit merk is vrij eenvoudig, maar houd er rekening mee dat voordat u de behuizing uit elkaar haalt, u het cameravenster moet sluiten, als dat er is, anders is uw camera niet meer gesloten. Gebruik een kleine schroevendraaier of dun mes om eventuele kleine schroeven te verwijderen.

Stap 2

Ze verwijderden de dop, namen een nieuwe spuit, vulden de gebruikelijke machineolie. Injecteer olie tussen de basis van de joystick en de metalen behuizing. Draai de joystick heen en weer om de olie gelijkmatig te verdelen. Overtollige olie moet worden verwijderd met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol. Als er alcohol op het circuit of het telefoonscherm komt, moet het naar een reparatiewerkplaats worden gebracht.

Stap 3

Om deze handeling niet opnieuw te hoeven herhalen, gebruikt u kleine stukjes schuimrubber, die in de groeven moeten worden geduwd waardoor stof binnendringt. Het schuim kan worden gekleurd met een marker of een pen met een gelvulling.

Aanbevolen: