Hoe Kies Je Een HDMI-kabel?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een HDMI-kabel?
Hoe Kies Je Een HDMI-kabel?

Video: Hoe Kies Je Een HDMI-kabel?

Video: Hoe Kies Je Een HDMI-kabel?
Video: Choose The Right HDMI Cable For Your Devices 2024, April
Anonim

Een HDMI-kabel wordt gebruikt om videogegevens over te dragen tussen apparaten met een HDMI-connector. Het is belangrijk om te onthouden dat u met deze kabel alleen afbeeldingen kunt overbrengen, geen geluid. Om geluid door te geven, moet u daarom een analoge, optische of digitale coaxkabel kopen. Het kiezen van een HDMI-kabel kan een uitdaging voor je zijn. Daarom zijn er een paar dingen die u moet weten om u te helpen bij het kiezen van de beste HDMI-kabel voor uw behoeften.

Hoe kies je een HDMI-kabel?
Hoe kies je een HDMI-kabel?

instructies:

Stap 1

Categorieën. Er zijn twee categorieën HDMI-kabels: de eerste is ontworpen om HDTV-resolutie te ondersteunen, de andere zijn vereist voor high definition.

Stap 2

Lengte. Meestal is een HDMI-kabel 3 tot 50 inch lang. Hoe langer de kabel, hoe duurder deze is en ook het signaalverlies zal toenemen.

Stap 3

Actieve HDMI-kabels. Voor gespecialiseerde doeleinden bieden veel fabrikanten actieve HDMI-kabels aan. Deze kabels maken gebruik van een verscheidenheid aan technologieën om gegevensoverdracht over lange afstanden te stimuleren en de gegevenskwaliteit te verbeteren door de voeding aan te sluiten.

Stap 4

Prijs. Niet alleen de HDMI-kabel zelf moet van hoge kwaliteit zijn, maar ook de connectoren waarmee hij verbinding maakt met apparaten. Betaal niet te veel voor een hoogwaardige vergulde kabel met een low-grade connector voor aansluiting op technologie.

Aanbevolen: