Smartphone-communicatie-apps

Smartphone-communicatie-apps
Smartphone-communicatie-apps

Video: Smartphone-communicatie-apps

Video: Smartphone-communicatie-apps
Video: FITA User review of smartphone communications apps 2024, April
Anonim

Communicatie door middel van korte berichten (sms) is al lang een gewoonte van de mensheid. Maar waarom elke letter tellen en de telefoniste betalen als er een aantal gratis chat-apps zijn? Gebruik uw smartphone maximaal - download gratis applicaties en communiceer naar uw gezondheid, waarbij u alleen betaalt voor internetverkeer.

Smartphone-communicatie-apps
Smartphone-communicatie-apps

Android-bezitters kunnen alle messenger-programma's van PlayMarket of AndroidMarket helemaal gratis downloaden. Voor eigenaren van iPhones en iPads kunnen de kosten oplopen tot respectievelijk $ 1, en de mogelijkheden zijn compleet anders.

Viber- en WhatsApp-applicaties nemen hoge posities in bij smartphonegebruikers. Hun interface is ongeveer hetzelfde. Op het bureaublad worden programma's weergegeven in de vorm van handsets: paars (Viber) en groen (WhatsApp). Het is vermeldenswaard dat WhatsApp een gratis versie biedt voor slechts een jaar gebruik, waarna het ongeveer $ 1 per jaar kost om te communiceren.

Na registratie worden alle abonnees uit uw contactenlijst die hetzelfde programma gebruiken automatisch toegevoegd aan de abonneelijst van de applicatie. Gesprekken kunnen individueel en in groep zijn. Naast het communiceren met vrienden, biedt Viber openbare chats, waarmee u het nieuws van sterren uit de showbusiness kunt volgen.

Viber is ook beroemd om zijn cartoonachtige stickers. Met de hulp van Violet de kat, Alex en Zoe, Disney-personages en anderen, kun je elk gesprek opfleuren en in de goede richting sturen. Let op: stickers kunnen betaald worden! De kosten van een set stickers bedragen ongeveer 70 roebel. De stickerwinkel wordt periodiek bijgewerkt met gratis en betaalde inhoud.

Een belangrijk pluspunt is de onmiddellijke uitwisseling van foto's en video's tot 25 MB. Je kunt gratis berichten schrijven in Viber, maar er is een tarief voor bellen. In WhatsApp kun je bellen zonder bang te zijn om je portemonnee te legen, ook als de gesprekspartner zich in een ander land bevindt.

Gratis videogesprekken worden aangeboden door de Hangouts-app. Sommige overeenkomsten met het Skype-programma verhinderden niet dat deze applicatie een miljoenenpubliek wist te veroveren. De reden voor zijn populariteit: snelle reactie, terwijl Skype overbelast is, bevriest vaak en bederft de stemming.

WeChat heeft een solide vier. Het programma biedt gratis berichten en oproepen overal ter wereld en garandeert ook absolute vertrouwelijkheid van gegevens, wat wordt bevestigd door een certificaat.

Handige tip: lees bij het kiezen van een bepaald programma voor communicatie zorgvuldig recensies en aanbevelingen, en maak uzelf vertrouwd met de lijst met toegestane acties - sommige programma's kunnen standaard betaalde inhoud downloaden zonder enige melding. Schakel deze optie uit of koop de app niet om verborgen telefoonkosten te voorkomen.

Aanbevolen: