HTC-communicators: Voor- En Nadelen

Inhoudsopgave:

HTC-communicators: Voor- En Nadelen
HTC-communicators: Voor- En Nadelen

Video: HTC-communicators: Voor- En Nadelen

Video: HTC-communicators: Voor- En Nadelen
Video: HTC 10 PROS & CONS 2024, Mei
Anonim

HTC-communicators verschenen nog niet zo lang geleden op de Russische markt, maar ze zijn al enorm populair geworden onder kenners van smartphones. Hun uiterlijk en functionaliteit zijn inderdaad erg aantrekkelijk - maar wat zijn de specifieke voor- en nadelen van deze communicators?

HTC-communicators: voor- en nadelen
HTC-communicators: voor- en nadelen

Voordelen van NTS

NTS-smartphones zijn gemaakt van prettig mat plastic, dat praktisch niet vies wordt. Het scherm van de communicator wordt beschermd door speciaal glas, dat zeer moeilijk te krassen is - bovendien is het uitgerust met een nabijheidssensor die het scherm uitschakelt wanneer het naar uw oor wordt gebracht. De body van de NTS is uitgerust met slechts een paar noodzakelijke verlichte knoppen, die zo zijn geplaatst dat het per ongeluk indrukken van de aangrenzende knop is uitgesloten.

NTS-communicators zijn van uitstekende bouwkwaliteit, maar hun hoes is nogal moeilijk te verwijderen.

De diagonaal van het display van de NTS communicators is 3,7 inch en de kijkhoeken zijn zo groot dat het beeld zonder vervorming te zien is, zelfs bij een zeer sterke kanteling. Uitstekende kleurweergave stelt u in staat om zonder problemen naar het scherm te kijken dat door zonlicht wordt geleverd. De krachtige processor van de smartphone kan gemakkelijk meerdere taken tegelijk uitvoeren en vertraagt niet bij het schakelen tussen verschillende applicaties. Verder zijn de voordelen van de NTS: een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, aanraakbediening, de aanwezigheid van een optische trackball, veel widgets, veilig werken met data op afstand en ingebouwde GPS.

Nadelen van NTS

Onder de tekortkomingen van de NTS-communicators kunnen we de traagheid van de GPS-navigator noemen, die soms weigert in te schakelen en je moet bepaalde applicaties downloaden om hem "op te warmen". Dit nadeel is echter alleen te vinden in specifieke modellen, en zelfs dan is het vrij zeldzaam. Ook kunnen NTS-smartphones niet bogen op een ruime batterij - het actieve gebruik ervan duurt maximaal een dag, en bij gebruik van GPS of wifi begint de lading letterlijk voor onze ogen af te nemen.

Daarnaast wordt het opladen van NTS communicators zwaar "opgegeten" door de ingeschakelde 3G verbinding en de werkende Push Email applicatie.

En tot slot, het nadeel van deze smartphones is de camera, die prima foto's maakt bij fel licht en stilstaande onderwerpen, maar foto's maken bij weinig licht en met trillende handen geeft een slechte beeldkwaliteit. Hetzelfde geldt voor de LED-flitser, waar NTS-communicators ook niet op kunnen opscheppen - bij gebruik veranderen mensen op foto's letterlijk in geesten. In de toekomst beloven de ontwikkelaars de functionaliteit van de camera te verbeteren, maar voor nu kunnen de eigenaren van de NTS programma's beheersen om de kwaliteit van foto's die met hun communicator zijn gemaakt te verbeteren.

Aanbevolen: