Dierenriem Voor Degenen Die In April Zijn Geboren

Inhoudsopgave:

Dierenriem Voor Degenen Die In April Zijn Geboren
Dierenriem Voor Degenen Die In April Zijn Geboren

Video: Dierenriem Voor Degenen Die In April Zijn Geboren

Video: Dierenriem Voor Degenen Die In April Zijn Geboren
Video: Waarom jouw HOROSCOOP altijd klopt | De waarheid over ASTROLOGIE 2024, Mei
Anonim

De dierenriem voor degenen die in april zijn geboren, kan Ram of Stier zijn. Mensen geboren op de grens van deze tekens (20, 21 en 22 april) verwerven karaktereigenschappen van beide tekens.

sterrenbeeld Ram
sterrenbeeld Ram

instructies:

Stap 1

Elke maand geeft de mensheid vertegenwoordigers van twee sterrenbeelden tegelijk. Als een persoon in april is geboren, dan is hij ofwel Ram - een leider en een actief lid van de samenleving, of Stier - koppig en nuchter. Hoe het teken te bepalen voor degenen die in april zijn geboren? Astrologen verdelen de maanden in hun voorspellingen vaak in drie delen, die elk gelijk zijn aan 10 dagen. Ben je voor 21 april geboren, dan val je onder het element Ram, en na 21 april dan Stier. Mensen geboren op de grens van deze tekens combineren de karaktereigenschappen die inherent zijn aan beide tekens.

Stap 2

De beschermplaneet van het Ram-teken is Mars. Daarom is er bij mensen die begin en half april zijn geboren, veel strijdbaarheid, vastberadenheid, een verlangen om vooruit te gaan en het gestelde doel te bereiken. Van kinds af aan voelen ze hun verantwoordelijkheid voor de wereld om hen heen en sluiten ze zich graag aan bij verschillende organisaties en kringen, niet alleen om hun volwaardig lid te worden, maar ook een leider. Als je een Ram bent, moet je er rekening mee houden dat je een levendig temperament, mobiliteit, activiteit en beïnvloedbaarheid hebt. Je leeft volgens het principe "in dit leven moet je alles proberen" en zit altijd midden in de zaak.

Stap 3

Je bent recht door zee, openhartig, zegt altijd wat je denkt en bent niet gewend om 'kanker achter een steen te leiden'. Je hebt veel vijanden omdat mensen zoals jij niet geliefd zijn. In het huwelijk streef je er ook naar om de deken over jezelf heen te trekken, maar aan de andere kant doe je je best en geef je de andere helft de meest comfortabele levensomstandigheden naast je. Je zou een goede spreker en publieke figuur zijn, dierenbeschermer, enz.

Stap 4

Stier staat onder auspiciën van de planeet Mercurius. Deze mensen zijn begiftigd met koppigheid en wilskracht. Ze zijn erg geduldig, maar als je lang op hun gevoelens speelt, kunnen ze uit de hand lopen en dan is het niet goed voor degenen die onder hun arm vallen. Maar tegelijkertijd kun je gerust zeggen dat je nogal sentimenteel, goedaardig en lui bent. Je houdt van mooie en dure dingen en waardeert deze kwaliteit in alles, zelfs in de manier waarop de tafel is gedekt. Je bent verspillend, maar tegelijkertijd gierig, je kunt lang sparen voor iets dat je leuk vindt, vooral als het een huishoudartikel of interieur is, omdat je een erg "huishoudelijk" persoon bent.

Stap 5

In de liefde kiezen monogame mensen een partner voor zichzelf, hoewel hij er misschien niet eens naar raadt. In het huwelijk zijn ze romantisch, gepassioneerd en heet, houden ervan om de relatie te voeden met ruzies en driftbuien, vaak vergezocht. Je voelt je als een “vis in het water” in die beroepen die te maken hebben met communicatie met mensen. Toon enthousiasme, inspiratie en verbeeldingskracht in wat je liefhebt. Tolereer geen vertrouwdheid en pleit voor discipline en ondergeschiktheid op het werk. Je hebt veel creatief potentieel, alleen kan niet iedereen dat onthullen. Dit is hoe ze zijn - deze mensen geboren in april.

Aanbevolen: